پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ آبان ۱۳۹۴، ۸:۴۱

دولت ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای جبران خسارات سیل ایلام اختصاص داد

دولت ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای جبران خسارات سیل ایلام اختصاص داد

ایلام- هیئت دولت به منظور بازسازی و جبران خسارت ناشی از سیل در استان ایلام، با اختصاص مبلغ یک هزار و ۵۳ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال به استان ایلام موافقت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته بود که بارش ۳۲۴ میلی متری باران باعث سیل در استان ایلام و خسارتهای بسیار زیادی به شهر ایلام و دیکر نقاط استان در بخش های زیرساختی، زیربنایی، تاسیسات، منازل مسکونی، راه ها و ...وارد کرد.

بر همین اساس طبق گفته مسئولان استان ایلام بیش از یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان میزان خسارت به بخشهای مختلف استان وارد شده و حال دولت برای جبران بخشی از خسارتها میزان رقم برای بازسازی استان سیل زده ایلام را اعلام کرده است.

هیئت دولت در جلسه ای به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس‌ جمهوری، به منظور بازسازی و جبران خسارت ناشی از سیل در استان های ایلام و لرستان، با اختصاص مبلغ یک هزار و ۵۳ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال به استان ایلام و ۲۳۶ میلیارد و ۱۰۷ میلیون ریال به استان لرستان موافقت کرده است.

این اعتبار به صورت کمک بلاعوض برای بازسازی و تعمیر واحدهای مسکونی شهری، روستایی و تأمین لوازم خانگی، اجرای عملیات آبخیزداری، بازسازی راه‌ها و ابنیه فنی، بازسازی و ساماندهی مسیل‌های شهری، بازسازی و ترمیم ابنیه و تأسیسات کشاورزی و خدمات فنی و پشتیبانی و آواربرداری به صورت هزینه‌ای و تملک دارایی مصرف می‌شود.

همچنین مبلغ یک هزار و ۴۹۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای استان ایلام و ۳۴۶ میلیارد ریال برای استان لرستان تسهیلات بانکی ارزان قیمت با سود چهاردرصد روستایی و پنج درصد شهری جهت بازسازی و تعمیر اماکن مسکونی شهری و روستایی تعیین شد.

کد خبر 2961225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha