پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۰۱

رئیس جهاد کشاورزی اردبیل:

۶۵ درصد کشاورزی اردبیل در اراضی دیم است/لزوم تولید ارقام جدید

۶۵ درصد کشاورزی اردبیل در اراضی دیم است/لزوم تولید ارقام جدید

اردبیل – رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: بیش از ۶۵ درصد کشت محصولات کشاورزی این استان هم‌اکنون در اراضی دیم انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عدیل سروی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای تحقیقات کشاورزی اردبیل افزود: این میزان دو سوم کشت کشاورزی استان را شامل می شود که متاسفانه آمار بالایی است.

وی اینگونه کشت را ریسک بالا برای تولید دانست و متذکر شد: براین اساس امسال برای تولید ارقام مقاوم با نیاز آبی کمتر و تولید محصول در مزارع دیم برنامه ریزی و تحقیقات کرده و تاکنون فعالیت های موفقی در این زمینه داشته ایم.

رئیس جهاد کشاورزی استان به ثمر رسیدن این مهم را در راستای افزایش تولید و نیز ارتقا کیفیت موثر دانست و تصریح کرد: بدین منظور به برنامه های تحقیقی در این زمینه تاکید داشته و اعتقاد داریم که برپایه دانش به توسعه پایدار دست خواهیم یافت.

وی با تاکید بر اینکه افزایش بهره وری کشاورزی در گرو تحقیقات کاربردی است، متذکر شد: بی شک برپایه دانش و تحقیقات می توانیم با تولید ارقام جدید مقاوم با شرایط کم آبی به توانمندی بیشتری در بخش کشاورزی دست یابیم.

سروی با اشاره به فعالیت های مرکز تحقیقات، ‌آموزش و منابع طبیعی استان در اجرای پروژه‌های تحقیقی، تطبیقی، تحقیقی، ترویجی و... عنوان کرد: در این راستا افزایش راندمان تولید و اقتصادی شدن این بخش با تکیه بر ارقام جدید مد نظر است.

وی در عین حال به کلنگ‌زنی فاز اول اجرای پایاب اراضی خداآفرین اشاره کرد و بیان داشت: براین اساس در مرحله اول ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به سیستم نوین آبیاری مجهز می‌شود.

کد خبر 2978363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha