پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

به زودی برگزار می شود؛

نشست ۳ جانبه آمریکا، ترکیه و اقلیم کردستان عراق

نشست ۳ جانبه آمریکا، ترکیه و اقلیم کردستان عراق

رئیس جمهوری ترکیه از نشست قریب الوقوع و ۳ جانبه میان آمریکا، ترکیه و اقلیم کردستان عراق در ماه جاری میلادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سومریه نیوز، رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه شب گذشته در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که آمریکا، اقلیم کردستان عراق و ترکیه به زودی نشست ۳ جانبه ای را برگزار خواهند کرد.

این نشست قرار است ۲۱ ماه جاری میلادی (۳۰ آذر) برگزار شود. اردوغان به برگزاری نشست با مسئولان بغداد اشاره ای نکرد.

گفتنی است «مسعود بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق شب گذشته برای دیدار با مقامات ترکیه در سفری رسمی وارد آنکارا شد.

گفتنی است ترکیه هفته گذشته شماری از نظامیان خود را بدون اجازه دولت مرکزی بغداد وارد منطقه «بعشیقه» در نزدیکی موصل کرد و مدعی شد که این نظامیان با هدف آموزش نیروهای عراقی و کسب اجازه از دولت عراق وارد این کشور شده اند. این امر خشم مقامات بغداد را برانگیخته است.

کد خبر 2997552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha