پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ مرداد ۱۳۸۵، ۱۷:۳۱

رئيس كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال در گفتگو با "مهر" :

راي سه ملي پوش دوپينگي صادر شده است/ در صدور راي به نام و عنوان بازيكنان توجه نكرده ايم

راي سه ملي پوش دوپينگي صادر شده است/ در صدور راي به نام و عنوان بازيكنان توجه نكرده ايم

رئيس كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال با اعلام اينكه راي ملي پوشان دوپينگي صادر شده است گفت : كميته مبارزه با دوپينگ عزم خود را در برخورد با اين معضل جزم كرده و در اين راه با قانونمندي، درايت و مديريت با عوامل متخلف بدون توجه به نام و عنوان افراد برخورد قاطع خواهد داشت.

دكترمحمدرضا شريف رئيس كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال با بيان اين مطلب به خبرنگار"مهر" افزود : كار رسيدگي به پرونده سه بازيكن دوپينگي فوتبال به اتمام رسيده و راي نهايي تا پايان هفته از سوي دبيرفدراسيون فوتبال اعلام خواهد شد .

وي درخصوص تاخيرچند روزه دراعلام اين راي اظهار داشت : اين امر به تشخيص فدراسيون فوتبال بوده و به نظر مي رسد مسئولان فدراسيون فوتبال قصد داشتند پيرامون اين موضوع بيشتر به تحقيق و بررسي بپردازند.

شريف در پاسخ به اين سئوال كه آيا عدم حضور دو تن از ملي پوشان در ديدار با سوريه با مسئله دوپينگ و اطلاع از راي صادره مرتبط بوده است گفت : اين دو مسئله هيچ ارتباطي به يكديگر ندارد و صلاح اين است از هرگونه پيش داوري در اين زمينه خوداري شود .

رئيس كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال با بيان اينكه رسيدگي به پرونده دوپينگ سه بازيكن فوتبال در چنين سطحي را بايد نقطه عطفي در فوتبال كشور در برخورد با دوپينگ تلقي كرد گفت : اين براي نخستين باراست كه فدراسيون فوتبال چنين پرونده حساسي را با قانونگرايي و درايت و مديريت مورد تاكيد قرار داد و در راي صادره تحت تاثير هيچگونه مسائل حاشيه اي قرار نداشت و تنها مطابق قوانين و آئين نامه مبارزه با دوپينگ و ماده 13 منطبق با كد انضباطي فيفا عمل كرد كه دراين راه تاكيد سرپرست فدراسيون فوتبال بر اجراي  عدالت و صدور راي منطبق بر قوانين بسيار راهگشا بود.

شريف ادامه داد : تاكنون درفوتبال كشور كار رسيدگي به پرونده دوپينگ چنين بازيكنان صاحب نامي سابقه نداشته ولي فدراسيون فوتبال به خوبي اين پرونده را مديريت كرد و بدور ازهرگونه حاشيه و جنجال فضاي مناسبي را براي رسيدگي و صدور راي فراهم آورد كه چنين فضايي در رسيدگي به پرونده دوپينگ بازيكنان فوتبال كشور بي سابقه است .

وي در پايان با تاكيد بر اينكه نگران عواقب اعلام راي نيستيم اظهار داشت: فدراسيون فوتبال در امر مبارزه با دوپينگ بسيار جدي است و رسيدگي به اين پرونده گوياي همين نكته است و براي داشتن فوتبالي پاك نبايد نگران عواقب اينگونه پرونده ها بود و اميدوارم اين پرونده نمونه خوبي براي اثبات جديت كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال در برخورد قاطع و جدي با اين معضل باشد. 
کد خبر 367290

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha