پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۵

رکورد داران اهدای خون صاحب بانک اطلاعاتی می شوند

رکورد داران اهدای خون صاحب بانک اطلاعاتی می شوند

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران، گفت: بانک اطلاعاتی رکوردداران و قهرمانان اهدای خون از پایگاه های انتقال خون کشور جمع آوری می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر بشیرحاجی بیگی با اشاره به قرار گرفتن در سال برگزاری المپیک ریو و وجود حال و هوای قهرمانی در کشور، افزود: هر اهدا کننده خون نیز یک قهرمان است و به همین مناسبت بانک اطلاعاتی اهدا کنندگان خون رکورد دار از کلیه استانهای کشور جمع آوری شده است.

وی گفت: این افراد نمایندگان سلامت و فداکاری و اهدای بدون چشمداشت بخشی از زندگی خود به انسانهای دیگر هستند و روحیه قهرمانی معنوی در آنها تجلی دارد.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران همچنین حلول ماه مبارک رمضان را به مردم ایران تبریک گفت و افزود: گسترش فرهنگ اهدای خون در کشور ما، ریشه در اعتقادات دینی و مذهبی جامعه دارد و فرهنگ اهدای خون در دوران دفاع مقدس در کشور ما نهادینه شد.

حاجی بیگی به مناسبت نزدیک شدن به روز جهانی اهدا کنندگان، از مردم خواست تا در این روزهای گرم که اهدای خون سخت تر می شود، در لحظات معنوی ماه مبارک رمضان با اهدای خون خود، بر سفره برکت الهی بنشینند.

وی افزود: بزرگترین خیرات اهدای زندگی است.

کد خبر 3680547

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha