به گزارش خبر نگار مهر، مجید کیانپور شامگاه یکشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی لرستان بر لزوم هماهنگی ۹ نماینده مردم استان در مجلس برای عملیاتی شدن پروژه های اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و اظهار داشت: ۱۱ شهرستان در لرستان وجود داشته که با تعریف دو طرح بزرگ صنعتی در هر شهرستان می توان به توسعه و اشتغال آن ها کمک کرد.
وی با تاکید بر اینکه باید عقب ماندگی های استان در بخش کشاورزی و دامپروری جبران شوند، افزود: علی رغم اینکه ۱۰ درصد روان آب ها از لرستان عبور کرده و سومین استان آبخیر کشور محسوب می شود اما تنها ۲۵ درصد اراضی کشاورزی استان آبی هستند..
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید برنامه ای بر روی تولید دو میلیون راس دام سبک تهیه شده و در هر شهرستان یک شهرک دامپروری و گلخانه ایی تشکیل شود، بیان داشت: از آنجا که بسیج سازندگی با هزار و ۸۵۶ طرح با اعتباری حدود ۳۰ میلیارد تومان اشتغال زایی ایجاد می کند پس می توان از طریق اشتغال های خرد قدم های موثری را در راستای توسعه منطقه برداریم.
کیانپور با اشاره به اینکه بخش دولتی برای فرزندانمان اشتغالی نخواهد داشت، بیان داشت: حدود ۳۶ منطقه گردشگری در استان وجود داشته که باید برای احیای آن ها قدم های ویژه ای برداشته شود لذا باید در قالب همایشی این ۳۶ منطقه گردشگری معرفی شوند.
وی گفت: گروه های سرمایه گذاری خارجی زیادی به ایران وارد شده است و ما می توانیم طرح های خود را به انگلیسی ترجمه کرده و آن ها را در اختیار هیئت های سرمایه گذاری خارجی قرار دهیم تا سرمایه گذارانی به سمت لرستان سوق داده شوند.
کیانپور افزود: بین پنج تا هفت درصد بودجه ملی کشور از طریق بودجه استانی در حال توزیع است و حدود ۹۳ درصد آن بودجه شناور ملی است.
نظر شما