مجتبی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با تلاش مجاهدانه نجاتگران و ناجیان غریق مستقر در ساحل استان فرصت شیرین زندگی به هزار و ۸۱ نفر گرفتار در امواج خزر اهداء شد.
وی افزود: ارائه خدمات امدادی موردنیاز سرپایی به دو هزار و ۵۶۰ نفر از مراجعین به پایگاهها و پستهای ساحلی و انتقال ۲۸ مصدوم و غریق به مراکز درمانی از دیگر خدمات ارائه شده هلال احمر استان در سواحل بوده است.
اکبری گفت: به منظور اجرای عملیات کاهش غریق در سواحل استان از اول خرداد تا کنون بیش از ۴۳هزار نفر روز نجاتگر و امدادگر و ناجی غریق با بکارگیری۴۳۰ دستگاه روز آمبولانس، هزار و ۵۱۷ دستگاه روز موتورسیکلت، ۱۲۹ دستگاه روز قایق نجات، ۱۶۵ دستگاه روز جت اسکی، ۱۲دستگاه روز خودروی نجات آرگو و ۳۰ دستگاه روزخودروی پشتیبانی مشارکت داشتند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران افزود: امسال با تدابیر اتخاذ شده از سوی استانداری مازندران ۳۵۰ نقطه حادثه خیز که در سالهای گذشته بیشترین غریق در این مناطق به وقوع پیوسته شناسایی شده و امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق در این مناطق مستقر شدند تا مانع از تکرار هرگونه حادثه ناگوار شوند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه همه این ۳۵۰ نقطه در خارج از مناطق اجرای طرح های دریا قرار دارند تصریح کرد: در مناطق اجرای طرح ها نیز برابر قانون مدیریت طرح ملزم به رعایت استانداردهای ایمنی و خدمات رفاهی و امدادی است که به موجب هماهنگی های انجام شده عوامل امدادی جمعیت هلال احمر و ناجیان غریق در آن مناطق نیز حضور دارند.
اکبری افزود: درخواست ما از همه هموطنان این است که برای حفظ جان خود به توصیه های امدادی توجه جدی داشته باشند و از حضور و شنا در مناطق حادثه خیز خودداری کنند.
نظر شما