پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۵۵

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران:

عفاف و حجاب اندیشه و رویکرد مورد نیاز بشریت است

عفاف و حجاب اندیشه و رویکرد مورد نیاز بشریت است

ساری - مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: عفاف و حجاب در عصر مدرن تنها یک نوع پوشش نیست بلکه اندیشه و رویکردی است که بشریت به آن نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ناصر شکریان بعدازظهر چهارشنبه در گردهمایی مدیران تبلیغات اسلامی استان به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص انقلابی ماندن و تفکر انقلابی اشاره کرد و بیان داشت: برخی به دنبال تضعیف انقلاب و ارزش‌های انقلابی در جامعه هستند و تقویت روحیه انقلابی و انقلابی ماندن جامعه اسلامی ایران وظیفه همه دلسوزان نظام است.

وی افزود: در مسائل سیاسی و اجتماعی معیار ما تنها فرمایشات و رهنمودهای مقام معظم رهبری است و موضع‌گیری‌های ما و مدیران باید معقولانه، مسئولانه و متعهدانه و گوش‌به‌فرمان مقام عظمای ولایت باشند و به آن عمل کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران بابیان این‌که باید تلاش کنیم تا افکار انقلابی را در میان همه ارگان‌ها ترویج داده شود، گفت: همه ادارات و نهادهای دولتی باید افکار انقلابی را تبلیغ کنند و به دنبال گسترش اسلام ناب محمدی (ص) باشند.

حجت‌الاسلام شکریان با اشاره به این‌که مهم‌ترین مسئله در حال حاضر نفوذ فرهنگی است، خاطرنشان کرد: نفوذ خطر فرهنگی از رخنه در مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بیشتر است چراکه دشمن درصدد از میان بردن باورهای مردم کشور است.

وی استفاده از محتوای غنی فرهنگ اسلامی را بهترین راه برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان دانست و افزود: خوشبختانه امروز به برکت انقلاب اسلامی زمینه برای ترویج فرهنگ دینی در جامعه به‌خوبی فراهم‌شده است.

حجت‌الاسلام شکریان با اشاره به این‌که معارف اهل‌بیت (ع) سد محکمی در برابر بحران‌های فرهنگی جامعه است، تصریح کرد: در برابر هجوم سازمان‌یافته فرهنگ مخرب و خانمان‌سوز غربی یکی از بهترین راه‌های واکسینه کردن جامعه اسلامی از این هجمه‌ها تمسک به معارف اهل‌بیت (ع) است.

وی در ادامه سخنان خود به تلاش دشمن در ترویج بدحجابی در جامعه اسلامی اشاره کرد و بابیان این‌که تغییر سبک زندگی در جامعه اسلامی مهم‌ترین هدف دشمن از تضعیف بنیان عفاف و حجاب زنان و دختران کشورهای اسلامی است، تصریح کرد: دشمنان با ارائه برخی الگوهای غربی به دنبال سست کردن بنیان خانواده‌های ایرانی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، وجود رگه‌های بدحجابی در کشور را نتیجه نفوذ فکری و فرهنگی دشمن در بنیان خانواده‌ها دانست و افزود: دشمن با ترویج فساد و بی‌بندوباری تلاش می‌کند نسل جوان جامعه را از درون بی‌هویت کند.

وی با اشاره به فعالیت صدها شبکه ماهواره‌ای فارسی‌زبان برعلیه فرهنگ، دین و اعتقادات ملت ایران اسلامی، ادامه داد: همه شبکه‌های ماهواره‌ای عفاف و حجاب بانوان جوامع اسلامی را نشانه گرفته‌اند و هیچ‌کدام این شبکه‌ها به دنبال تقویت بنیان خانواده‌ها و تقویت اعتقادات دینی مسلمانان نیستند.

حجت‌الاسلام شکریان بابیان این‌که شبکه‌های ماهواره‌ای غربی تلاش می‌کنند برنامه‌های آن‌ها منجر به گسیختگی نهاد خانواده اصیل ایرانی و سست شدن پایه‌های اعتقادی خانواده مسلمان شود، اضافه کرد: عفاف و حجاب در عصر مدرن تنها یک نوع پوشش نیست بلکه اندیشه و رویکردی است که بشریت به آن نیاز دارد.

استاد برجسته حوزه علمیه و دانشگاه مازندران با مهم ارزیابی کردن آسیب‌های اجتماعی در جامعه گفت: بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند تلاش مجدانه و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود داخل سازمانی در سال اقدام و عمل است.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص آسیب‌های اجتماعی بیان داشت: توجه ویژه به مباحث سبک زندگی اسلامی، کاهش آسیب طلاق در جامعه، توجه به مسئله رفع مشکلات ازدواج جوانان و تشویق به ازدواج آسان ازجمله موضوعاتی است که باید با دقت و سرعت به آن‌ها پرداخته شود.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران ادامه داد: ارائه موضوعات مختلف اجتماعی در جلسات گفتمان دینی، برگزاری کارگاه‌های مهارت‌های زندگی در بین زوج‌های جوان، تهیه بسته فرهنگی اعم از کتب، نرم‌افزار و توزیع در بین زوج‌های جوان جهت تقویت بینش مهارت‌های زندگی اسلامی و سالم، هماهنگی با نهادها و ادارات شهرستانی در جهت ترویج سبک زندگی اسلامی ازجمله فعالیت‌های موردنظر سازمان است.

وی با تبریک فرارسیدن دهه کرامت بر لزوم برنامه‌ریزی در این مناسبت تأکید کرد و بیان داشت: به‌جز چهار شهرستان که به‌صورت منطقه‌ای برنامه ویژه دارند شهرهای دیگر نیز نسبت به اجرای برنامه‌های مجزا در این دهه اقدام کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران بابیان اهمیت موضوع مهدویت و مبحث ظهور افزود: مسؤولیت همه ما در مبحث زمینه‌سازی ظهور و لزوم توجه به مبحث مهدویت در اولویت همه برنامه‌ها قرار دارد و همواره باید به دنبال ترویج فرهنگ مهدویت و مفاهیم و مضامین پیرامون آن باشیم.

حجت‌الاسلام شکریان به موضوع مسؤولیت در نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: مسؤولیت در این نظام بسیار سنگین است چراکه بسیاری از مردم با عملکرد و رفتار ما را با اسلام تطبیق می‌دهند و باید تلاش کنیم تا از این عمر مسؤولیتی خود به دنبال احیای ارزش‌های اسلامی با توکل به خدا و مخلصانه حرکت کنیم تا شرمنده امام زمان نباشیم.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران بابیان این‌که ارتباط خالصانه باخدا باعث تقویت دین خدا می‌شود، ادامه داد: اولویت امروز جامعه ما تقویت باورهای دینی و اعتقادی مردم است..

همچنین سعید قربانی مسئول دارالقرآن الکریم این اداره کل نیز به برنامه‌های مختلف و متنوع دارالقرآن استان در سالهای اخیر اشاره کرد و بیان داشت: توانمندسازی مدیران و مربیان مؤسسات و مراکز قرآنی، تقویت طرح تربیت کادر متخصص و برگزاری کلاس‌های مهارت‌های زندگی قرآنی و ترویج سبک زندگی ازجمله طرح‌های در حال اجرا است.

کد خبر 3731310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha