پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۸

در نشست خبری عنوان شد؛

کاهش آلودگی های نفتی/ کنترل زیست محیطی سکوهای نفتی

کاهش آلودگی های نفتی/ کنترل زیست محیطی سکوهای نفتی

مدیرکل دفتر آلودگی های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برای ممیزی و ورود به سکوهای نفتی ۶ دوره آموزشی نیاز است که چهار دوره آن برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ضیاءالدین الماسی روز یکشنبه در نشست خبری با اعلام اینکه آلودگی های نفتی رو به کاهش است، گفت: ایران بیشترین تعداد کنوانسیون ها و پروتکل ها را میان کشورهای منطقه عضو است و به همین دلیل هم بیشترین کنترل ها را در این زمینه انجام می دهد.

وی افزود: در دولت یازدهم تقویت همکاری های بین بخشی با شرکت ملی نفت، شرکت نفت فلات قاره و دیگر نهادهای مرتبط را شاهد بوده ایم اما سازمان حفاظت محیط زیست کنترل های مختلفی را روی بنادر، تاسیسات نفتی مستقر در دریا، پالایشگاه ها و پتروشیمی ها انجام می دهد.

الماسی تاکید کرد: شاید حوادث اخیر به مدیریت دستگاه های مرتبط گوشزد کند که منابع مالی و انسانی بیشتری را صرف  HSE کند. به هر حال ما تعامل های سازنده ای را شروع کرده ایم و پایلوتی را در ماهشهر با شرکت صنایع ملی پتروشیمی و شرکت های گواهی دهنده استانداردهای محیط زیستی شروع کرده ایم.

وی ادامه داد: در سال ۹۴ حوادث محیط زیستی پتروشیمی و نفت ما به مراتب کمتر از ۹۲ بوده است که نشان از افزایش کنترل ها دارد.

الماسی در پاسخ به سئوالی درباره اینکه چه زمانی شاهد ممیزی سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به سکوهای نفتی که زباله های خود را در خلیج فارس تخلیه می کنند خواهیم بود، اعلام کرد: برای ممیزی و ورود به سکوهای نفتی ۶ دوره آموزشی نیاز است که چهار دوره آن تا اردیبهشت ماه برگزار شد و اکنون که صحبت می کنیم دوره های آموزشی دیگر هم برای ممیزی سکوهای نفتی در سازمان در حال انجام است.

وی تصریح کرد: دو دوره باقی مانده تا آخر هفته تکمیل خواهد شد، برنامه ریزی ما با شرکت بنادر و دریانوردی این بود که این کار مرداد ماه تمام شود اما به لحاظ زمانی تاخیر داشتیم با وجود این تا آخر هفته آموزش ها تمام شده و از شهریور ماه بازدیدهای ما از سکوها انجام خواهد شد و سکوهایی مثل سلمان و ابوذر در اولویت بازدید ما خواهد بود.

کد خبر 3747376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha