پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۲۱

۲۹شهریور آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دوره دکتری پیام نور

۲۹شهریور آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دوره دکتری پیام نور

ثبت نام پذیرفته شدگان در آزمون دوره دکتری(ph.D) سال تحصیلی ۹۶-۹۵ دانشگاه پیام نور از ۲۹ شهریور ماه آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، تمام دانشجویان پذیرفته شده در آزمون دوره دکتریph.D  سال تحصیلی ۹۶-۹۵  دانشگاه پیام نور می توانند از تاریخ ۲۹شهریور۹۵ لغایت ۴ مهر۹۵ با آماده کردن فایل اسکن شده مدارک درخواستی، به سامانه ثبت نام دانشگاه (گلستان) به آدرس اینترنتی http://reg.pnu.ac.ir مراجعه وثبت نام کنند.

پذیرفته شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذر واژه(در صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت نام اعلام می شود) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند و اسکن مدارک در خواستی در قالب JPG یاGPEG  و با حجم هر عکس حداکثر ۲۵۰ کیلو بایت تهیه و در هنگام ثبت نام بارگذاری کنند.

براساس این گزارش، پذیرفته شدگان باید، تصویر مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد، تصویر شناسنامه (صفحه اول وسوم) و کارت ملی (پشت ورو)، مدرک مشخص کننده نظام وظیفه (ویژه آقایان)، عکس با زمینه روشن، و تاییدیه استفاده از سهمیه (برای داوطلبانی که از سهمیه استفاده کرده اند) را در قالب JPG یاGPEG  و با حجم هرعکس حداکثر ۲۵۰ کیلو بایت اسکن کرده و در هنگام ثبت نام بارگذاری کنند.

دانشجویان پس از ثبت نام اولیه و بارگذاری مدارک مورد نیاز، جهت تشکیل پرونده در زمان تعیین شده به محل قبولی مراجعه کرده و زمان انتخاب واحد دانشجویان نیز از تاریخ ۳۱ شهریور۹۵ لغایت ۷مهر۹۵ خواهد بود.

کد خبر 3772347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha