پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین:

کسب و کارهای پراکنده در دانسفهان ساماندهی می‌شود

کسب و کارهای پراکنده در دانسفهان ساماندهی می‌شود

قزوین- معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین گفت: بیش از ۱۲۰ کارگاه تولیدی کفش با اشتغالزایی ۶۰۰ نفر به صورت نامنظم و پراکنده در منطقه دانسفهان مشغول به فعالیت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی قزوین، رضا صفاری در حاشیه بازدید از کارگاه‌های تولیدی کفش در منطقه دانسفهان با بیان اینکه بیش از ۱۲۰ کارگاه تولیدی کفش با اشتغالزایی ۶۰۰ نفر به صورت نامنظم و پراکنده در منطقه دانسفهان مشغول به فعالیت است، اظهار داشت: در راستای دستورالعمل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با هدف کمک به توسعه صنایع کوچک تجمع‌های کسب و کار کوچک و متوسط شناسایی و اولویت‌بندی و توسعه آن‌ها در قالب مدل‌های مناسب انجام می‌شود.

وی مدل توسعه‌ای خوشه‌های صنعتی را هم یکی از مدل‌های توسعه‌ای صنایع کوچک دانست که با تأکید بر همکاری افقی، شبکه‌سازی، استفاده از ظرفیت نهادهای پشتیبان سعی در توسعه بنگاه‌های اقتصادی ذی‌نفعان خوشه داشته و در زمینه اشتغال پایدار و توسعه بازار برنامه‌ریزی و اقدام می‌کند.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین تشکیل تعاونی‌های خرید مواد اولیه که موجب کاهش هزینه‌ها شده، تشکیل برند مشترک، تشکیل کنسرسیوم فروش و زنجیره ارزش و سرمایه‌گذاری که در خلال این زنجیره می‌تواند در افزایش بازار فروش و ارزش افزوده کمک کند.

صفاری مهم‌ترین مشکلات این کارگاه‌های تولیدی را کمبود نقدینگی خرید مواد اولیه، نداشتن برند مناسب و سیستم خرید مواد اولیه و فروش و غیره دانست.

وی داشتن نیروی متخصص، پایین بودن هزینه تولید و قیمت تمام شده، بازار فروش خوب، تولید محصولات با کیفیت و غیره را از مهم‌ترین مزیت‌های این بنگاه‌ها برشمرد.

صفاری تصریح کرد: با توجه به بررسی‌های اولیه صورت گرفته مدل توسعه خوشه‌ای می‌تواند برای توسعه این کارگاه‌های تولیدی مناسب باشد این شرکت با انتخاب مشاور در زمینه جمع‌آوری اطلاعات و تکمیل مدارک مورد نیاز سعی در درج این تجمع کسب و کار در نقشه خوشه‌های صنعتی استان قزوین و کشور دارد که بعد از این موضوع فرآیند توسعه آغاز می‌شود.

کد خبر 3803519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha