پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۲

امیرعبداللهیان:

ایجاد اختلاف میان کشورهای اسلامی در راستای سیاست‌های صهیونیستهاست

ایجاد اختلاف میان کشورهای اسلامی در راستای سیاست‌های صهیونیستهاست

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل، اختلاف بین کشورهای اسلامی را در راستای سیاست‌های رژیم صهیونیستی خواند و گفت: کشورهای اسلامی نباید موضوع فلسطین را فراموش کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، «محمد ولد فال» رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی موریتانی و جمهوری اسلامی ایران با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل، دیدار و گفت وگو کرد.

امیرعبداللهیان در ابتدای این دیدار با تاکید بر اهمیت ارتباطات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای آفریقایی به ویژه با کشور موریتانی گفت: جمهوری اسلامی ایران اهمیت ویژه ای برای تقویت و تحکیم مناسبات در عرصه های مختلف با کشورهای قاره آفریقا قائل است.

وی افزود: تشکیل گروه دوستی پارلمانی با موریتانی در مجلس شورای اسلامی می تواند به توسعه و گسترش ارتباطات فیمابین کمک فراوانی کند.

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل با اشاره به تحولات و بحران های اخیر در منطقه به ویژه سوریه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران گفت وگوهای سیاسی را تنها راه حل برون رفت و خاتمه درگیری ها در سوریه می داند و از هرگونه اقدامی در این راستا استقبال می کند.

دبیرکل کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین، ادامه درگیری ها و ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی را در راستای سیاست های رژیم صهیونیستی و برخی بازیگران جهانی دانست و افزود: موضوع فلسطین مسئله اول جهان اسلام است و کشورهای اسلامی نباید این موضوع مهم را فراموش کنند.

محمد ولد فال رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی موریتانی و جمهوری اسلامی ایران در ادامه این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به کشورمان، جمهوری اسلامی ایران را کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه و جهان اسلام دانست و گفت: سیاست جمهوری موریتانی گسترش ارتباطات با کشورهای اسلامی به ویژه با جمهوری اسلامی ایران می باشد و تشکیل گروه دوستی پارلمانی و ایران در راستای تحکیم و تقویت مراودات سیاسی فیمابین ارزیابی می گردد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی موریتانی و ایران تبلیغات رسانه های غربی بر علیه ایران را هدفمند و در جهت ایجاد اختلاف میان کشورهای اسلامی دانست و افزود: ایجاد اختلافات فرقه ای میان گروه های مذهبی از سیاست های همیشگی دشمنان امت اسلامی است و هوشیاری کشورهای اسلامی می تواند نقشه دشمنان جهان اسلام را نقش بر آب کند.

محمد ولد فال رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی موریتانی و جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت هماهنگی های پارلمانی و اجرایی شدن توافق نامه های امضا شده میان موریتانی و ایران تاکید کرد.

وی در پایان با بیان اینکه نباید اجازه داد موضوع فلسطین به فراموشی سپرده شود تصریح کرد: جهت اصلی قطب نمای جهان اسلام موضع فلسطین است و توطئه رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی با هدف به فراموش سپردن این موضوع است.

کد خبر 3835922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha