پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۴۱

پدر شهید «رضا شبانی گلوگردی» به فرزند شهیدش پیوست

پدر شهید «رضا شبانی گلوگردی» به فرزند شهیدش پیوست

مسجدسلیمان ـ پدر شهید «رضا شبانی گلوگردی» در مسجدسلیمان دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

به گزارش خبرنگار مهر، «کرم شبانی گلوگردی» پدر شهید «رضا شبانی گلوگردی» به علت ایست قلبی در بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان دارفانی را وداع گفت.

مراسم تشییع پیکر این پدر والامقام روز گذشته با حضور مردم شهیدپرور، جمعی از خانواده های شاهد و ایثارگر و رئیس اداره بنیاد شهید و ایثارگران مسجدسلیمان برگزار و در آرامستان قبرستان فامیلی باغ نصیرها به خاک سپرده شد.

مراسم ختم و سومین روز درگذشت این پدر گرانقدر فردا جمعه صبح در محل مسجد علاسوندی های مسجدسلیمان برگزار خواهد شد.

به گزارش مهر، شهید شبانی گلوگردی اول مهرماه ۱۳۵۲ در شهرستان مسجدسلیمان و در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود. این شهید بزرگوار دارای خصائل نیکوی بسیاری بود و مهربانی ودلسوزی ایشان زبانزد مردم و فامیل بود. نماز و روزه اش ترک نمی شد و همیشه توکلش به خدا بود. ایشان از همان سنین پایین در کار و تلاش و نان آور خانواده بود.

شهید رضا شبانی گلوگردی در پایگاه مقاومت بسیج مسجد صاحب الزمان به عنوان یک بسیجی فعال عازم جبهه شد. این شهید بزرگوار سرانجام در تاریخ یکم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۷ بر اثر حملات شیمیایی رژیم بعثی عراق در دارخوین به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

کد خبر 3844665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha