پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ دی ۱۳۹۵، ۹:۲۰

رئیس مدارس صدرای کشور :

استان زنجان دارای پتانسیل های قابل توجه تربیتی و دینی است

استان زنجان دارای پتانسیل های قابل توجه تربیتی و دینی است

زنجان-رئیس مدارس صدرای کشور گفت: استان زنجان دارای پتانسیل های قابل توجه تربیتی و دینی است از این رو نگاه به مراکز تربیتی و تحصیلی خصوصا مدارس صدرا باید نگاهی ویژه و حمایتی باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان، داود بهرام سری در دیدار با فرماندار زنجان افزود: نیاز به مدیریت جامع و کلان در حوزه مدارس صدرای کشور احساس می شود. با ساماندهی و گسترش کمی و کیفی مدارس صدرا در سرتاسر کشور میتوان مقدمات مقدمه تحصیل معارف اسلامی را برای دانش آموزان فراهم کرد.

وی ادامه داد: استان زنجان دارای پتانسیل های قابل توجهی تربیتی و دینی است از این رو نگاه به مراکز تربیتی و تحصیلی خصوصا مدارس صدرا باید نگاهی ویژه و حمایتی باشد.

رئیس مدارس صدرای کشور خواستار همکاری فرمانداری زنجان در خصوص ایجاد مدرسه صدرای دخترانه در استان زنجان شد و افزود: با توجه به سبقه فرهنگی موجود در استان زنجان نیاز به ایجاد مدرسه صدرای دخترانه در استان زنجان احساس میشود.

بهرام سری اظهار داشت: به امید خدا در طول سال های آینده شاهد افزایش تعداد مدارس صدرا در کشور خواهیم بود.

همچنین فرماندار زنجان گفت: توسعه مدارس صدرا در استان زنجان در اولیت برنامه های استانداری میباشد و به محض تحقق بودجه نسبت به ساخت و راه اندازی این مدارس اقدامات لازم اتخاذ خواهد شد. به گونه ای که پیش بینی میکنیم سال آینده اولین مدرسه صدرا در استان زنجان را افتتاح کنیم.

بیات اضافه کرد: دانش آموزانی که در مدارس صدرا آموزش و پرورش می بینند عموما افراد با ایمان ولایی و آگاه به مسائل روز اجتماعی هستند.

رئیس مدارس صدرای کشور در سفر خود به استان زنجان ضمن بازدید از مدرسه علوم و معارف اسلامی استان زنجان با فرماندار و رئیس آموزش و پرورش استان زنجان دیدار و گفت و گو کرد.

کد خبر 3855736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha