سرهنگ صفر عبدالوند در گفتوگو با خبرنگار مهر از کشف ۴ تن و ۶۰۰ کیلوگرم برنج خارجی قاچاق در شهرستان پلدختر خبر داد.
وی گفت: در راستای اجرای طرح مبارزه با ورود کالای قاچاق و حمایت از تولید داخلی ماموران انتظامی در «میان کوه شرقی» و محور آزاد راه پل زال - خرم آباد هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیونت ایسوزو مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از بار کامیونت تعداد ۴۶۰ کیسه برنج ۱۰ کیلویی قاچاق فاقد هر گونه مدارک مثبته گمرگی کشف کردند.
فرمانده انتظامی پلدختر گفت: کارشناسان ارزش ریالی کالای قاچاق کشف شده را ۲۳۰ میلیون ریال برآورد کردند که در این رابطه خودرو توقیف و متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
سرهنگ عبدالوند به فرامین مقام معظم رهری مبنی بر مبارزه همه جانبه با ایادی قاچاق کالا و ارز اشاره کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز و قاچاق توسط افراد سودجو، مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
نظر شما