به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا سوقندی ظهر دوشنبه در آئین افتتاح دفتر نمایندگی خبرگزاری فرهنگ رضوی در سمنان به میزبانی دفتر امام جمعه این شهر، در تشریح وضعیت مطبوعات و رسانه های استان توضیح داد: علاوه بر ۱۲خبرگزاری، ٥٨ مجوز مطبوعات و نشریات متعلق به این استان در سامانه جامع رسانه های کشور ثبت شده که از این بین ۲۷نشریه با گرایش تخصصی، سه نشریه کاملا تخصصی و ۲۸نشریه با گرایش عمومی هستند.
وی افزود: سمنان پس از فارس دومین استانی است که نمایندگی خبرگزاری فرهنگ رضوی در آن افتتاح می شود که این امر قطعا می تواند ظرفیت های استان سمنان را در زمینه رسانه های دیجیتال نشان دهد.
۸ نمایندگی دیگر برای خبرگزاری رضوی در راه است
مسئول برگزاری فرهنگ رضوی نیز در این دیدار گفت: نمایندگی خبرگزاری فرهنگ رضوی با هدف توسعه و ترویج فرهنگ رضوی در استان سمنان دایر می شود لذا امیدواریم بتوانیم از ظرفیت های بالقوه این استان به خوبی بهره مند شویم.
سید جلال فیاضی درباره نحوه عملکرد خبرگزاری فرهنگ رضوی، توضیح داد: این خبرگزاری از مرداد ۹۵ راه اندازی و اولین نمایندگی آن در استان فارس افتتاح شد که خوشبختانه دومین شعبه آن امروز در سمنان راه اندازی می شود اما درباره فعالیت این خبرگزاری باید گفت هم اکنون روزانه ۳۰ خبر در حوزه فرهنگ رضوی در این خبرگزاری انتشار پیدا می کند که با گسترش آن قطعا تعداد کمی اخبار نیز ارتقاء خواهد یافت.
وی افزود: در ماه های باقی مانده از سال هشت نمایندگی دیگر از خبرگزاری رضوی در کشور فعال خواهد شد.
نظر شما