پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۳۷

استاندار اردبیل:

۴۷۰ روستا در اردبیل طی ۳ سال گذشته گازرسانی شد

 ۴۷۰ روستا در اردبیل طی ۳ سال گذشته گازرسانی شد

اردبیل – استاندار اردبیل با اشاره به عملکرد مطلوب دولت یازدهم در توسعه شبکه گازی این استان از تکمیل گازرسانی ۴۷۰ روستا طی سه سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید خدابخش صبح سه شنبه در مراسم افتتاح گازرسانی ۱۱۱ روستای استان اردبیل تصریح کرد: تا سال ۹۲ تنها ۳۵۰ روستا در استان اردبیل از نعمت گاز بهره مند بودند.

وی افزود: دولت اهتمام ویژه ای به گازرسانی در این استان سرددسیر داشته و در سه سال گذشته گازرسانی ۴۷۰ روستان به اتمام رسیده است.

استاندار اردبیل با تاکید بر اینکه در وضعیت فعلی گازرسانی به روستاهای صعب العبور انجام می‌شود اضافه کرد: با این وجود در سال گذشته ۱۰۰ میلیارد تومان و در سال جاری ۱۶۰ میلیارد تومان جهت گازرسانی به روستاهای استان اختصاص یافته است.

خدابخش با اذعان به روند سخت گازرسانی تاکید کرد: گاز طبیعی با حفاری چند هزار متری از زیر دریا، استحصال شده و از عسلویه تا اردبیل لوله گذاری می‌شود.

وی افزود: با روند فعلی می‌توان از سال آینده اتمام گازرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان اردبیل را جشن گرفت.

استاندار اردبیل تاکید کرد: با توجه به سردسیر بودن این استان گازرسانی یکی از نعمات انقلاب اسلامی و از جمله دستاوردهای دولت در اردبیل محسوب می‌شود.

کد خبر 3899904

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha