وي در پاسخ به سوالي مبني بر تاكيد و پيگيري هاي نمايندگان فرهنگي مجلس در موضوع مميزي كتاب، اضافه كرد : نمي دانم برادران مجلس چه كار مي خواهند بكنند و در جريان اقدام و تصميم آنها نيستم اما برداشتم اين است كه بالاخره مجلس خواسته هايي را از ما براي ايجاد سلامت و رشد دانايي در حوزه فرهنگ من جمله امر كتاب دارد كه بايد تامين شود. اينها راه حل خود را دارد و راه آن اين نيست كه حيطه ها با يكديگر متداخل شود.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطرنشان كرد : ما در مسيري هستيم و كار بررسي هم در حال انجام شدن است. مقصد نهايي اين است كه مقصود ما كاملا محقق شده باشد و ما اكنون در اين راه هستيم.
صفارهرندي درخصوص انتقادات وارده به حوزه بررسي كتاب در ارشاد، گفت : فكر مي كنم گاهي هياهويي صورت مي گيرد بي آنكه واقعيت داشته باشد. من اينجا اعلام مي كنم كه كار بررسي كتاب ممكن است در دوره هايي به دليل حجم زياد كار نمايشگاه و صدور مجوزها يا موقع تغيير و تحولات دچار افت شده باشد اما امروز اين كار به روز انجام مي شود.
وي تصريح كرد : البته اگر كتابي مساله اي مغاير با قانون داشته باشد اين روند كمي طولاني تر مي شود كه آن هم بخاطر رفع اصلاحات، تماس با صاحب اثر و ... است. كتاب هايي هستند كه در يك يا چند روز مجوز مي گيرند و اميدواريم بتوانيم اين روند را بيش از حالا تسهيل و تسريع ببخشيم.
نظر شما