پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۲:۳۹

فرماندارخاش خبر داد:

ثبت نام بیشترین بانوان داوطلب کشور برای شوراها دربخش مرکزی خاش

ثبت نام بیشترین بانوان داوطلب کشور برای شوراها دربخش مرکزی خاش

زاهدان - فرماندار خاش گفت: بیشترین بانوان شرکت کننده در این دوره از انتخابات شوراهای شهر و روستا در کشور مربوط به بخش مرکزی خاش باشرکت ۳۴۱ نفر است.

محمداکبر چاکرزهی در گفتگو با خبرنگارمهر، اظهار داشت: با توجه به آمار منتشر شده بیشترین بانوان شرکت کننده در این دوره از  انتخابات شوراهای شهر و روستا در کشور مربوط به بخش مرکزی خاش باشرکت ۳۴۱ نفر است.

وی افزود: در این دوره از انتخابات شوراهای اسلامی شهر وروستا درشهرستان خاش دو هزار ۴۱۷نفر نام نویسی کردند وبرای نخستین بار در روستای افضل آباد بخش مرکزی این شهرستان ۱۰۰ درصد داوطلبان نامزدی انتخابات شورای اسلامی ،زن هستند.

فرماندار خاش گفت: دهیار این روستا هم  که یک بانوی بلوچ است چندین بار به عنوان دهیارنمونه سیستان و بلوچستان معرفی شده است.

کد خبر 3939795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha