پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۵۷

وزیر دفاع آلمان:حمله موشکی آمریکا به سوریه سیگنالی به چین است

وزیر دفاع آلمان:حمله موشکی آمریکا به سوریه سیگنالی به چین است

وزیر دفاع آلمان در گفتگویی با اشاره به حمله موشکی آمریکا به سوریه آن را به عنوان سیگنالی برای چین به عنوان مقابله با کره شمالی نام برد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «اورزلا فون در لاین» وزیر دفاع آلمان در گفتگو با شبکه خبری « آ ار د» در واکنش به حمله موشکی آمریکا به سوریه اظهار داشت: حمله هوایی آمریکا به سوریه می تواند به عنوان سیگنالی برای چین بشمار آید. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدام نظامی آمریکا علیه سوریه پیش از دیدار «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا از چین صورت گرفت، افزود: کره شمالی به دلیل اقدامات و فعالیت های هسته ای نگرانی و خشم چین و آمریکا را برانگیخته است. 

ترامپ در دیدار با مقامات چین به میزبان خود مسئولیتش را در قبال برخورد با کره شمالی یادآور شد. 

گفتنی است «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی جدید مدعی شد که  «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا و «شی جین پینگ» همتای چینی وی در جریان نشست دو روزه خود در یک اقامتگاه تفریحی واقع در پالم بیچ ایالت فلوریدا به توافقاتی جدید در خصوص کره شمالی دست یافتند.

کد خبر 3949393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha