پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۰۰

مرندی مطرح کرد؛

بررسی سازوکار رسیدن به نامزد واحد در جلسات شورای مرکزی جبهه مردمی

بررسی سازوکار رسیدن به نامزد واحد در جلسات شورای مرکزی جبهه مردمی

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی درباره سازوکار رسیدن به نامزد واحد از بین این ۵ کاندیدا، گفت: هنوز در جلسه شورای مرکزی این مباحث را دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، علیرضا مرندی عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی مجمع دوم این جبهه را بسیار خوب و منظم ارزیابی کرد و اظهار داشت: اقشار مختلف مردم در این نشست حضور بسیار قابل توجهی داشتند و همه کارها بسیار خوب پیش رفت؛ این برنامه‌ریزی خوب ناشی از زحمات زیادی بود که دوستان متقبل شده بودند.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی درباره سازوکار رسیدن به نامزد واحد از بین این ۵ کاندیدا، گفت: هنوز در جلسه شورای مرکزی این مباحث را دنبال می‌کنیم و در جلسات آینده تبادل نظر خواهد شد.

وی افزود: ما از همه کسانی که کاندیدا شدند تشکر می‌کنیم؛ چراکه قصد همه آنها خدمت به نظام بود و آنها به کمک و خدمات خود ادامه می‌دهند و از کسانی که رأی آوردند و قرار است برای پیشبرد این وحدت وقت بگذارند نیز سپاسگزاری می‌کنیم، اما ما هنوز در نیمه راه قرار داریم.

کد خبر 3949544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha