پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ آبان ۱۳۸۵، ۹:۵۲

مجله اشترن :

آلمان از سال 2001 از شكنجه هاي سيا مطلع بوده است

يك مجله آلماني در گزارشي نوشت : نيروهاي امنيتي آلمان از سال 2001 ميلادي از شكنجه هاي سازمان اطلاعات مركزي آمريكا در زندانهاي مخفي در اروپا مطلع بوده است .

به گزارش خبرگزاري مهر ، مجله آلماني اشترن در ادامه گزارش خود آورده است : تنها چند هفته پس از حادثه 11 سپتامبر 2001 ميلادي اداره جنايي و سازمان اطلاعات آلمان اطلاعاتي را درباره جنايت جنگي در يكي از زندانهاي مخفي آمريكا در بوسني اطلاعاتي به دست آوردند .

اين در حالي بود كه اين دو سازمان آلماني در آن زمان هيچ نقدي درباره اين موضوع ارائه نكردند .

اشترن در ادامه نوشت : اين اطلاعات را دو تن از كارمندان اداره جنايي و يكي از مترجمان سازمان اطلاعات آلمان منتقل كرده اند .

اين در حالي است كه بر اساس گزارشهاي منابع انگليسي تعدادي از مظنونان حملات تروريستي در زندانهاي مخفي سيا در آلمان نگهداري مي شدند .

برخي از سازمانهاي حقوقي در انگليس با اعلام اين خبر همچنين تصريح كردند : تعدادي از زندانيان حاضر در زندان مخفي سازمان اطلاعات مركزي آمريكا در آلمان به پايگاههاي ديگر انتقال پيدا كرده اند. 

اين منابع با بيان اينكه تعدادي از مظنونان وابسته به القاعده به طور قطع در اين زندانها حضور داشته اند مي افزايند : اين زندان پس از حادثه تروريستي 11 سپتامبر در آلمان ايجاد شده است.  

کد خبر 398171

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha