۷ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۲

فرماندار بوشهر مطرح کرد؛

انتخابات خارگ و چغادک و عالی‌شهر تائید شد/ بازشماری آرا در بوشهر

انتخابات خارگ و چغادک و عالی‌شهر تائید شد/ بازشماری آرا در بوشهر

بوشهر - فرماندار شهرستان بوشهر از بازشماری آرای صندوق‌های شهر بوشهر خبر داد و گفت: انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای خارگ و چغادک و عالی‌شهر تائید شد.

عباس جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به شکایت برخی از داوطلبان شوراها در این شهرستان، اظهار داشت: نسبت به بازشماری آرای صندوق‌ها در حوزه‌های شهرهای عالی‌شهر، چغادک و خارگ اقدام شد و تغییری در منتخبین شورای این شهرها ایجاد نشد.

فرماندار شهرستان بوشهر اضافه کرد: هیئت اجرایی شهرستان بوشهر نتیجه انتخابات و افراد انتخاب شده در شوراهای اسلامی شهرهای عالی‌شهر، چغادک و خارگ را تائید کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۹۰ شکایت در مورد انتخابات در شهر بوشهر رسیده است، ادامه داد: در مورد انتخابات در عالی شهر هشت شکایت، در خارگ پنج شکایت و در چغادک نیز پنج شکایت به فرمانداری بوشهر اعلام شد.

جمشیدی خاطرنشان کرد: ۹۵ درصد از شکایت‌ها در حوزه عالی‌شهر، خارگ و چغادک مربوط به درخواست بازشماری آرا بوده است که این بازشماری انجام شده است.

وی با بیان اینکه در بوشهر نیز بیشترین شکایات مربوط به روند انتخابات است، ادامه داد: بازشماری آرا در شهر بوشهر از روز گذشته آغاز شده و تا فردا نیز ادامه خواهد داشت و از همه کاندیداهای معترض می‌خواهیم که اجازه دهند روند قانونی کار طی شود.

کد خبر 3990424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha