پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۰۱

نماینده ورزقان در مجلس:

بیکاری تهدیدی جدی برای امنیت ملی کشور است

بیکاری تهدیدی جدی برای امنیت ملی کشور است

تبریز - نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بیکاری مهمترین تهدید امنیت ملی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا علیزاده دوشنبه در شست هم اندیشی ساماندهی آموزش های شاغلین در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی اظهار داشت: در حال حاضر بیکاری امنیت ملی کشور را تهدید می کند و لزوم فرهنگ سازی در راستای حل مشکلات یکی از موارد مورد نیاز جامعه است.

وی در ادامه افزود : استان آذربایجان شرقی به عنوان قطب معدنی در کشور مطرح است ولی معدن کاران آن در مشکل هستند و یکی از راهکارهای برون رفت از مشکل بیکاری، ارائه و هدایت آموزش های فنی و حرفه ای در جامعه است تا با آموزش مهارت و ایجاد توانمندی در فرد حداقل شغلی برای گذران زندگی ایجاد شود.

نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: متاسفانه امروزه موسسات و مراکز دانشگاهی به جای ارتقاء، افت پیدا کرده اند در صورتی که دانشگاه ها باید دید افراد را نسبت به جامعه و دنیا تغییر دهند .

وی ضمن اشاره به رسالت سنگین سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در مقایسه با موسسات و واحدهای دانشگاهی عملکرد خوبی داشته است و می توان یکی از راهکارهای علاج کشور از مشکل بیکاری، آموزش، فعالیت و برنامه ریزی و هدایت مهارت آموختگان در زمینه ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری در جامعه برشمرد .

کد خبر 4019933

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha