پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۱

در بیمارستان هفتم تیر شهر ری؛

سردار غیب پرور از روحانی حادثه دیده متروی شهر ری عیادت کرد

سردار غیب پرور از روحانی حادثه دیده متروی شهر ری عیادت کرد

در پی حادثه روز گذشته ایستگاه متروی شهر ری و مجروحیت حجت الاسلام خلیل ذوالفقاری، سردار غیب پرور از وی عیادت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی حادثه ایستگاه متروی شهر ری و مجروحیت حجت الاسلام خلیل ذوالفقاری سردار غیب پرور از وی عیادت کرد.

وی ضمن جویا شدن روند درمانی مجروح این حادثه، با اشاره به تاکیدات مکرر اسلام مبنی بر مسؤلیت جمعی افراد در امور اجتماعی گفت : وظیفه دستگاه های مختلف و خصوصا دستگاه قضایی زمینه سازی و حمایت از آمران به معروف وناهیان از منکر است.

رییس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر این که امنیت اماکن عمومی و امنیت نوامیس آحاد جامعه حق مردم است گفت : باید مراقبت نمود که شرایط اجتماعی جامعه به سمتی پیش نرود که عده ای معدود به حقوق مردم تعرض نمود و امنیت آنها را به مخاطره بیاندازند.

سردار غیب پرور با بیان اینکه برخورد با معضلات اجتماعی و اخلاقی علاوه بر کار انتظامی نیاز مند کار فرهنگی می‌باشد، گفت دستگاه های فرهنگی کشور با بهره گیری از ظرفیت هایی که در اختیار دارند باید نسبت به فرهنگ سازی و آگاه سازی مردم اقدامات لازم را انجام دهند.

وی در پایان با تشکر از عملکرد نیروی انتظامی در این حادثه گفت: نباید اجازه داد متجاهران به نوامیس مردم گستاخانه به حقوق مردم تجاوز نمایند.

کد خبر 4032346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha