پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۵

رییس کتابخانه ملی گرجستان مطرح کرد؛

منابع ایرانشناسی از پرمخاطب‌ترین بخش‌های کتابخانه ملی گرجستان

منابع ایرانشناسی از پرمخاطب‌ترین بخش‌های کتابخانه ملی گرجستان

رییس کتابخانه ملی گرجستان در دیدار با رایزن فرهنگی کشورمان گفت: منابع ایران‌شناسی از پُرمخاطب‌ترین بخش‌های کتابخانه ملی گرجستان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجتبی کامران‌فرد، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تفلیس، ضمن بازدید از کتابخانه ملی گرجستان با گیورگی ککلیدزه، رییس این کتابخانه دیدار و در خصوص چشم‌انداز روابط فرهنگی دو کشور گفتگو کردند.

کامران‌فرد در سخنانی، با تشکر از مشارکت کتابخانه ملی گرجستان در برگزاری برنامه‌های رایزنی فرهنگی ایران، گفت: با توجه به روابط مطلوب ایران و گرجستان در دوره معاصر، استفاده از این شرایط ویژه فرصتی مغتنم برای توسعه و تعمیق روابط فرهنگی دو کشور است.

رایزن فرهنگی کشورمان افزود: پرداختن به جایگاه نخبگان در روابط دو کشور در دوره معاصر می‌تواند موجب ایجاد ظرفیت‌های جدید در عرصه‌های مختلف همکاری شود؛ اسناد و مدارک بسیاری در این خصوص از شخصیت‌های تأثیرگذار در تاریخ معاصر دو کشور وجود دارد.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه همکاری‌های همه‌جانبه گفت: برگزاری همایش‌ها و نشست‌های تخصصی در جهت ارتقاء سطح اطلاعات مخاطبین و فرهیختگان نقش بسیار مهمی خواهد داشت، زیرا شرایط آشنایی بیشتر اقشار جامعه با مشترکات فرهنگی و تمدنی دو کشور را فراهم می‌کند.

رایزن فرهنگی کشورمان یادآور شد: استفاده بهینه از تجربیات و اندوخته‌های فرهنگی می‌تواند به عنوان سرمایه‌ای برای ارتباط بیشتر مراکز فرهنگی قرار گیرد و از این طریق می‌توان برنامه‌های فیمابین مراکز علمی دو کشور را اجرا و پروژه‌های تحقیقاتی مشترک را به انجام رساند.

گیورگی ککلیدزه، رییس کتابخانه ملی گرجستان در سخنانی، با ارائه گزارش مختصری از نحوه فعالیت و آثار مربوط به پیشینه فرهنگی و تمدنی دو کشور که در این کتابخانه نگهداری می‌شود، گفت: منابع تاریخ ایرانشناسی یکی از پُرمخاطب‌ترین بخش‌های این کتابخانه است.

وی ضمن اعلام آمادگی برای همکاری‌های بیشتر در آینده، از پیشنهاد رایزنی فرهنگی ایران در خصوص برگزاری همایش مشترک با توجه به مستندات و مشترکات زیاد فرهنگی و اجتماعی استقبال کرد.

کد خبر 4037797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha