پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۱۱

با مراسم تبادل قرار داد مطرح شد؛

پروژه احداث پارکینگ طبقاتی درخرمشهر در آینده ای نزدیک آغاز می شود

پروژه احداث پارکینگ طبقاتی درخرمشهر در آینده ای نزدیک آغاز می شود

خرمشهر ـ با تبادل قرارداد پروژه بزرگ احداث پارکینگ طبقاتی و مجتمع تجاری درهفت طبقه میان شهردار خرمشهر و سرمایه گذار بخش خصوصی، شهردار خرمشهر از اجرایی شدن این پروژه در آینده ای نزدیک خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز ساعدی عصر شنبه در آیین تبادل قرارداد پروژه بزرگ احداث پارکینگ طبقاتی در شهرداری خرمشهر اظهار کرد: پروژه پارکینگ طبقاتی اداری تجاری خرمشهر قرار است در هفت طبقه در زمینی به مساحت هزار و ۸۰۰متر و زیربنای ۲۱ هزار مترمربع احداث شود.

وی مدت زمان تعیین شده برای اجرای پروژه را ۳۶ ماه اعلام کرد و افزود: اعتبار حدود ۵۵ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه پیش بینی شده که حدود ۷۵ درصد سهم سرمایه گذار و ۲۵ درصد نیز سهم شهرداری است.

وی افزود: به طور تقریبی۱۶ میلیارد آورده شهرداری و حدود ۳۸ میلیارد تومان آورده سرمایه گذار است.

شهردار خرمشهر به روند انعقاد این تفاهمنامه همکاری اشاره کرد و گفت: پروسه مطالعه تا انعقاد قرار داد این پروژه بیش از ۹ ماه زمان گرفت و معادل این مدت زمانی شهرداری در راستای اعتقادش که لزوم قرار گرفتن بخش خصوصی در کنار سیستم خدماتی برای پیشبرد کارهای عمرانی است تلاش کرد.

وی بیان کرد: سیاست سرمایه گذاری از دوران حضور حویزاوی در سمت شهردار خرمشهر شکل گرفت، دوایی فر آن را پیگیری کرد و دنبال کردن روال اداری آن نیز پس از رفتن دوایی فر ادامه یافت و امروز شاهد به ثمر نشستن آن تلاش ها هستیم.

ساعدی با اشاره به اینکه این پارکینگ طبقاتی قرار است در محل استقرار فعلی دستفروش ها در بازار روز خرمشهر احداث شود، اظهار کرد: برای محل بساط دستفروش ها همچنین پارک مجاور طبق طرح جامع شهری، کاربری تجاری تعریف شده است و با توجه به اینکه موافقت اولیه شورای تامین برای اجرای این پروژه گرفته شده است بنا به تصمیم شورای تامین برای اجرای طرح، دستفروش ها جابه جا و کلنگ احداث این پارکینگ طبقاتی تجاری اداری به زمین زده خواهد شد.

وی ادامه داد: کار احداث بازار امام علی(ع) با شرایط ویژه برای جانمایی دستفروش ها پایان یافته و امیدواریم با همراهی دستفروشان روند جابه جایی بدون مشکل دنبال شود.

شهردار خرمشهر یادآور شد: دستفروشان با انتقال به بازار امام علی(ع) پس از مدتی سند مالکیت دریافت می کنند و بدون شک سال آینده ملک آنها ارزش ریالی قابل توجهی خواهد یافت و از سوی دیگر با توجه به اینکه در محل فعلی استقرار آنها قرار است پارکینگ احداث شود، امیدواریم دستفروشان این موقعیت را همچون بازار امام رضا(ع) از دست ندهند چرا که این بار قادر به ادامه کار خود در محل سابق نخواهند بود.

ساعدی در ادامه پروژه پارکینگ طبقاتی را دارای اهمیت خاصی دانست و توضیح داد: این طرح به صورت پروژه اشتراکی و با برنامه ریزی حساب شده برای نخستین بار است که اجرایی می شود و می تواند زمینه ساز سرمایه گذاری بعدی باشد.

وی از احتمال انعقاد قرار دادهای دیگر با سرمایه گذار اجرای طرح پارکینگ طبقاتی خبر داد.

شهردار خرمشهر به دیگر پروژه های شهرداری که قرار است به صورت مشارکتی انجام شود هم اشاره و از احداث هتل چهار ستاره، بازار مرغ و ماهی به عنوان دیگر پروژه های یاد کرد و افزود: توافق خرید زمین انجام گرفته و برخی مجوزهای اخذ شده و شهرداری در حال پیگیری برای اخذ برخی دیگر از مجوزها است.

ساعدی با تاکید بر اینکه مشارکت برای شهرداری به دلیل قانونمند و سیستم مدار بودن این دستگاه برای سرمایه گذار ضریب اطمینان بسیاری دارد، ازسرمایه گذاران دعوت کرد برای سرمایه گذاری در خرمشهر با شرایط تسهیل شده اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح پارکینگ طبقاتی اداری تجاری خرمشهر، ۱۷ اسفند سال ۹۴ بر اساس شیوه نامه مصوب شورای شهر تعریف. شد که به تصویب شورای شهر وقت نرسید با انحلال شورای شهر خرمشهر و روی کار آمدن شورای جانشین راه برای پروژه های مشارکتی شهرداری هموارتر شد و این پروژه نیز پس از مطرح شدن در هئیت عالی سرمایه گذاری و شورای جانشین مصوب شد.

کد خبر 4038096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha