پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ آبان ۱۳۸۵، ۱۰:۴۶

دولت باید زمینه صادرات تولیدکنندگان را توسعه دهد

استاندار استان مرکزی گفت: دولت باید زمینه‌ساز و هدایتگر تولیدکنندگان بخش خصوصی به منظور توسعه صادرات باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، عبدالله سهرابی درجلسه کارگروه صادرات استان مرکزی افزود:تسهیل سازوکارهای صادراتی ورفع نواقص قانونی از سوی مسئولان می تواند زمینه صادرات را افزایش دهد.

 

وی بااشاره به اینکه موضوع صادرات دربیشتر تولیدکنندگان نهادینه شده است اضافه کرد:اکنون بسیاری از تولیدکنندگان در کنار پاسخ به نیاز وفروش داخلی به بازارهای خارج چشم دارند که این امر ضرورت برنامه ریزی وایجاد زمینه های صادراتی را از سوی ما مورد تاکید قرارمی دهد.

 

استاندار استان مرکزی رفع نواقص و مسائل کوچک و دست و پاگیر را باعث رونق اقتصادی کشور عنوان کرد وگفت:علاوه برضرورت توجه مسئولان اجرایی وقانونگذاری، خود تولید و صادرکنندگان نیز باید برای یافتن بازارهای هدف تکاپو داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: توجه به سلیقه و ذائقه مردم ومخاطبان ،بسته بندی وکیفیت مسائلی است که مکمل فعالیت ها دراین زمینه است.

 

وی در ادامه عملکرد صادراتی استان را از ابتدای سال تاکنون بیش از دو میلیون و863 هزار و 966 دلار عنوان کرد و گفت: رفع مشکلات وهمکاری فیمابین، صادرات استان را افزایش می دهد.

 

وی اضافه کرد:استان مرکزی یک استان تولیدکننده صنعتی، کشاورزی وخدامت فنی ومهندسی است وظرفیت صادراتی آن بیش از آمار موجود است.

کد خبر 404990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha