پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۴۵

تلویزیون لیزری با نمایشگر ۱۰۰ اینچی رونمایی شد

تلویزیون لیزری با نمایشگر ۱۰۰ اینچی رونمایی شد

یک شرکت تولید کننده دستگاه های الکترونیکی از یک تلویزیون لیزری با صفحه نمایشگر ۱۰۰ اینچی به قیمت ۱۰ هزار دلار رونمایی کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، شرکت هایسنس از نسخه اصلاح شده Laser TV خود رونمایی کرده است. این دستگاه با قیمت ۱۰ هزار دلار عرضه می شود. به هرحال ۱۰۰L۸D Laser TV جدید شبیه یک پرژکتور با طیف انتشار نور کوتاه است. البته سیستم آن نیز پروژکتوری است اما این دستگاه دارای تیونر تلویزیون و بلندگوهای داخلی است.

بخش اصلی این تلویزیون دستگاهی مجهز به  لنزهای پرتاب فوق العاده کوتاه است که زیر یک نمایشگر ۱۰۰ اینچی بدون لبه بلک دیاموند قرار می گیرد.

منبع نور لیزر دستگاه نیز قابلیت کارکرد ۲۰ هزار ساعت را دارد. صفحه نمایشگر پروژکتور نیز رویه ای مات دارد بنابراین نور منابع خارجی روی آن منعکس نمی شود. همچنین این نمایشگر از تلویزیون هایی با ابعاد مشابه سبکتر است. بنابراین برای نصب آن روی دیوار مشکلی وجود نخواهد داشت.

همچنین نیازی نیست هیچ سیمی وارد دیوار شود یا منبع برقی پشت نمایشگر فراهم شود.

کد خبر 4084803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha