پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۳۱

معاون پرورشی آموزش و پرورش استان زنجان:

فعالیت های دینی و مذهبی باید در مدارس بیشتر شود

فعالیت های دینی و مذهبی باید در مدارس بیشتر شود

زنجان-معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: برای کاهش معضلات و آسیب های اجتماعی، باید فعالیت های دینی و مذهبی در مدارس بیشتر شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود عباسی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران از شناسایی ۱۵ طلبه شاغل در آموزش و پرورش استان زنجان خبر داد و افزود: این نهاد از ظرفیت تبلیغی روحانیون استفاده می کند. 

وی اظهار کرد: هرقدر از ظرفیت روحانیون در مدارس استفاده شود به همان اندازه دانش آموزان از نظر ارزشهای اخلاقی و دینی تقویت می شوند. 

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: متاسفانه امروزه آسیب های اجتماعی جامعه را فرا گرفته و باید برای کاهش این معضلات اجتماعی فعالیتهای دینی و مذهبی در مدارس  ودر بین نوجوانان بیشتر شود. 

عباسی تاکید کرد:  توجه به آموزش و مفاهیم قرآنی و اقامه نماز باعث کاهش آسیب های اجتماعی و ناهنجاری ها در جامعه می شود و طی سالجاری برنامه های قرآنی و مذهبی در مدارس استان زنجان توسعه می یابد و برنامه ریزی لازم برای تحقق این امر صورت گرفته  و برنامه های خوبی در بخش قرآنی در مدارس استان زنجان اجرا می شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان  گفت: توجه به فعالیت های قرآنی و دینی در مدارس باعث کاهش آسیب های اجتماعی می شود و باید این فعالیتها تداوم داشته باشد. 

عباسی از وجود ۱۲ دارالقرآن آموزش و پرورش در استان زنجان خبر داد و گفت: این مرکز در بخشهای مختلف برای تمام دانش آموزان در سطح عمومی و تخصصی خدمات قرآنی ارائه می دهد و تعداد این مراکز افزایش می یابد. 

وی تاکید کرد: آموزش و پرورش علاوه بر تربیت حافظان قرآنی به دنبال تربیت عاملان قرآنی است و تاکنون هم موفقیت های خوبی داشته است.

کد خبر 4127641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha