پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۴۱

نماینده ولی فقیه در مازندران:

اجاره برخی موقوفات در قلب شهرها بسیار اندک است

اجاره برخی موقوفات در قلب شهرها بسیار اندک است

ساری - نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه اجاره برخی موقوفات در قلب شهرها و مراکز تجاری بسیار اندک است خواستار واقعی شدن اجاره موقوفات شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی بعدازظهر دوشنبه در دیدار به اعضای ستاد دهه وقف استان مازندران با بیان اینکه استان مازندران در دارا بودن موقوفات یکی از استان های شاخص و برتر کشور است گفت: به مازندران با این تعداد موقوفات خیلی به آن توجه نشد و باید نسبت به احیای موقوفات در استان توجه کرد.

وی افزود: اوقاف امانتدار موقوفات و وارث واقفان هستند که باید طبق نظر واقف نسبت به احیا و اجرای امینانه نیت واقف عمل کنند.

طبرسی با بیان اینکه انسان پس از مرگ بعد از چند سال نام و یادش فراموش می شود اما واقف پس از مرگش به واسطه موقوفه ای که بر جای گذاشت باقی می ماند و نامش هیچ‌گاه نمی‌میرد گفت: فناناپذیری در ذات بشر است و واقفان با وقف اعمال خود به این مسئله دست پیدا و خود را ماندگار کردند.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: باید موقوفات احیا شود و مسئولان اوقاف در احیای موقوفات هیچ هراسی نداشته باشند زیرا در گذشته بسیاری از موقوفات مورد تصرف برخی افراد قرار گرفت اما الان مسؤولان اوقاف باید عاملانه و عادلانه حق و حقوق موقوفات را پیگیری و آن را زنده کنند.

وی افزود: نیت وقف های جدید باید به سمت نیازهای روز جامعه سوق داده شود و در این راستا باید فرهنگ سازی صورت گیرد و موقوفات با نیت برگزاری جشن های ائمه بسیار اندک داریم و واقفان خیراندیش برای اعیاد ائمه و مناسبت های مذهبی و شادی نیز وقف کنند.

طبرسی ادامه داد: زمین های بلا استفاده موقوفه باید احیا و اجرای نیت و تبدیل به احسن موقوفات باید در مواقع ضروری انجام شود و اجاره برخی از موقوفات در قلب شهرها و مراکز تجاری بسیار اندک است که نرخ اجاره موقوفات باید واقعی باشد.

کد خبر 4143501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha