پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۳

مدیرعامل آتش نشانی کرمان:

۱۲۳ مورد عملیات اطفاء حریق در شهر کرمان انجام شد

۱۲۳ مورد عملیات اطفاء حریق در شهر کرمان انجام شد

کرمان - مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر کرمان از وقوع ۱۲۳ مورد عملیات اطفاء حریق به دلیل بی احتیاطی و عدم رعایت مسائل ایمنی در شهر کرمان طی آبان ماه سال جاری خبر داد.

علی عسکری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در آبان ماه در مجموع ۱۲۳ مورد حریق در شهر کرمان اتفاق افتاده است که از این تعداد ۶۵ مورد مربوط به مواد پسماند و بازیافتی، ۱۵ مورد مربوط به وسایل نقلیه، ۲۱ مورد مربوط به منازل مسکونی، ۱۰ مورد مربوط به جنگل و درختان و ۹ مورد مراکز تجاری بوده است.

وی همچنین از انجام ۱۶۴ مورد عملیات امداد و نجات در مدت زمان یاد شده خبر داد و افزود: از این تعداد ۳۷ مورد زنده گیری حیوانات خطرناک و آزار دهنده، ۳۸ مورد زنده گیری مارهای سمی و غیر سمی، ۲۲ مورد چیدن حلقه و قفل، ۱۴ مورد امداد آسانسور، ۳۰ مورد امداد تصادفات خودرویی و مابقی آنها مربوط به سایر موارد بوده است.

عسکری اظهار داشت: در مجموع این عملیات ها ۱۰۶ نفر نجات یافتند، ۳۹ نفر مجروح شدند و متاسفانه یک نفر جان خود را از دست داد.

وی تصریح کرد: در این مدت تعداد سه هزار و ۵۲۷ نفر از شهروندان و دانش آموزان آموزش های آتش نشانی را توسط کارشناسان سازمان فرا گرفتند.

کد خبر 4151561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha