حمیدرضا حاجی بابایی در گفتگو با مهر با تبریک هفته بسیج فرمان تشکیل بسیج توسط بنیانگذار کبیر انقلاب را به عنوان یکی از پیشرفته ترین تئوری های مدیریت استراتژیک در استفاده از تمام فرصتها دانست.
وی گفت: بسیج شجره طبیه ای است که شالوده اصلی آن بصیرت، مجاهدت، دشمن شناسی، وفاداری به آرمان های انقلاب، فهم ترفندهای دشمنان، وحدت و هم افزایی و استفاده از همه فرصتها و پتانسیل های موجود آحاد جامعه است.
حاجی بابایی تاکید کرد: تفکر بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) در فرمان تشکیل بسیج بعد از سالها تحلیل و بررسی نشان از پیشرفته ترین تئوری های علمی مدیریت در استفاده از فرصتها دارد.
وی تاکید کرد: بسیج با حرکت جهادی توان، نیرو و کارآمدی و اثربخشی تک تک مردم در جامعه اسلامی ایران را سازماندهی کرده و با ایمان و اعتقاد به اقشار مختلف مردم آنها را به تلاش مخلصانه و مشارکت مقتدرانه همراه با ایمان عمیق به ارزشها و شجاعت و ایثار و حضور در عرصه های مختلف فرا می خواند.
حاجی بابایی بسیج را حاصل یک مکتب و تفکر ارزشی، سیاسی، اجتماعی و آموزشی و فرهنگی دانست و گفت: بسیج با اخلاص و احساس وظیفه و کار جهادی و تلاش و مجاهدت در راه رضای خدا توانسته در رهبری و ساماندهی نیروهای مردمی همواره سربلند از میدانهای امتحان بیرون آید.
وی با بیان اینکه این صحنه های آزمایش و حضور یک روز تابلوی حضور در مرزها و دفاع از ارزشهای مقدس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و روزی دیگر نقش سازندگیهای بجا مانده از جنگ و زمانی ترسیم تابلوی همدلی در میدانهای مبارزه با جهل و نادانی و زمانی دیگر محرومیت زدایی در مناطق محروم و دور افتاده کشور، گفت: بسیج مجموعه ای است که در آن پاک ترین انسان ها و فداکارترین و آماده به کار ترین جوانان کشور در راه اهداف عالی ملت تلاش می کنند.
وی با تبریک پیروزی های اخیر در نابودی داعش به ملت بزرگ ایران، گفت: بسیجیان همواره در راه رضای خدا با اقتدار و احساس وظیفه و تلاش و مجاهدت های بی بدیل حاضر بوده اند.
نظر شما