۲۲ آذر ۱۳۸۵، ۱۰:۱۵

در دیدار طرفین در برلین صورت گرفت؛

موضعگیری تند مرکل و اولمرت علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران

موضعگیری تند مرکل و اولمرت علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران

صدراعظم آلمان و نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با یکدیگر در برلین در موضعگیری خصمانه علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران خواستار تحریم این کشور شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه آلمانی لینک،"آنجلا مرکل" و " ایهود اولمرت " در دیدار با یکدیگر در برلین بار دیگر موضع تند خود را در قبال موضوع هسته ای ایران اعلام کردند.

صدراعظم آلمان و نخست وزیر اسرائیل مدعی شدند که اکنون زمان آن فرا رسیده تا شورای امنیت سازمان ملل تحریم های خود را علیه این کشور اعمال کند .

مرکل در عین حال مخالفت آلمان را با گزینه نظامی علیه ایران به سبب برنامه هسته ای صلح آمیز این کشور اعلام کرد.

از سوی دیگر نخست وزیر اسرائیل که در گفتگو با دو شبکه تلویزیونی آلمان از دارا بودن تسلیحات هسته ای رژیم خود خبر داده بود پس از دیدار با صدر اعظم آلمان خاطر نشان کرد : از سخنان من به اشتباه برداشت شده، اسرائیل هیچگاه نخواسته به عنوان اولین قدرت هسته ای منطقه شناخته شود .

این در حالی است که " رابرت گیتس " وزیر دفاع جدید آمریکا در سخنان هفته گذشته خود در مقابل سنا اعلام کرده بود که اسرائیل قدرت هسته ای است .

صدر اعظم آلمان در بخش دیگری از گفتگوی 3 ساعته شب گذشته خود با نخست وزیر اسرائیل، کنفرانس هولوکاست در ایران را مورد انتقاد قرار داد و ادعا کرد : تلاش ایرانی ها برای اشتباه جلوه دادن کشتار شمار زیادی از یهودیان نشان می دهد که اسرائیل زیر چه تهدیدهایی قرار دارد .

" اولمرت " نیز مدعی شد که گزینه نظامی علیه ایران به هیچ وجه منتفی نیست که این موضوع با مخالفت " مرکل " روبرو شد . صدراعظم آلمان در این زمینه گفت : گزینه نظامی نمی تواند راه حل صحیحی برای مقابله با ایران باشد.

کد مطلب 420460

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha