پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۵۳

رئیس هیئت کاراته خارگ:

کاراته‌کاهای خارگی در مسابقات بین‌المللی شوتوکان خوش درخشیدند

کاراته‌کاهای خارگی در مسابقات بین‌المللی شوتوکان خوش درخشیدند

بوشهر - رئیس هیئت کاراته خارگ گفت: کاراته‌کاهای خارگی در مسابقات بین‌المللی شوتوکان خوش درخشیدند.

مرتضی علی پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ورزش کاراته در جزیره خارگ یکی از قدیمی‌ترین رشته‌های ورزشی است که تاکنون مقام‌های زیادی در سطح استان، کشور و حتی جهان کسب کرده است.

وی افزود: یکی از موثرترین روش‌های مدیریت ورزش بها دادن به قشر جوان  برای توسعه محور بودن ورزش است، هم اکنون مربیان جوان سکان دار این رشته در جزیره خارگ هستند.

رئیس هیئت کاراته خارگ اضافه کرد: این رشته با حدود ۵۰ نفر در آقایان و ۴۰ نفر در بانوان در حال توسعه است که خدمات بسیار مناسبی در حوزه اختصاص سالن و اعزام کاراته کاران توسط اداره ورزش و جوانان خارگ و امور ورزش شرکت پایانه های نفتی ایران صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: مسابقات بین‌المللی شوتوکان ششمین دوره جام پایتخت در سالن شهید افراسیابی تهران با حضور بیش از ۲۰ تیم داخلی و خارجی برگزار شد که دو کاراته کار خارگی به نام های محمد مهدی جهانگیری و رضا رضایی موفق به کسب مقام سوم و گردن آویز برنز شدند.

علی پور یادآور شد: تمرکز اصلی هیئت کاراته خارگ بر روی پرورش کاراته‌کا برای اعزام های کشوری و برون مرزی است.

کد خبر 4235181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha