پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۴:۲۱

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خبر داد:

دستگیری ۶ سارق و کشف ۱۲۲ فقره سرقت در کرمانشاه

دستگیری ۶ سارق و کشف ۱۲۲ فقره سرقت در کرمانشاه

کرمانشاه- فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف ۱۲۲ فقره سرقت به واسطه دستگیری ۶ سارقه حرفه ای خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "منوچهر امان اللهی گفت: ماموران پلیس آگاهی استان کرمانشاه در ۷ روز گذشته ۶ سارق حرفه که سرکرده باند های بزرگ سرقت بودند را شناسایی و دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه دستگیری دیگر اعضای این باند ها همچنان در دستور کار است، افزود: متهمان در بازجویی های تخصصی به ۱۲۲ فقره انواع سرقت در سطح استان اعتراف کرده اند.

به گفته فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از این تعداد ۳۵ فقره مربوط به سرقت منزل، ۱۶ فقره مربوط به سرقت مغازه، ۱۹ فقره مربوط به سرقت احشام، ۱۶ فقره مربوط به سرقت سیم برق، ۱۵ فقره مربوط به سرقت خودرو و ۲۱ فقره مربوط قطعات خودرو هستند.

سردار امان اللهی با بیان اینکه بخشی از اموال مسروقه به مالباختگان تحویل داده شده است، عنوان کرد: بر اساس نظر کارشناسان ارزش اموال مسروقه توسط این سارقان حرفه ای ۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

بر اساس اعلام وی متهمان به منظور سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شده اند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه آمار وقوع جرم در این استان روند کاهشی دارد، گفت: از چهار سال گذشته تا کنون آمار وقوع سرقت در استان کرمانشاه روبه کاهش است.

سردار امان اللهی با اشاره به اینکه مبارزه با سرقت یکی از اولویت های اصلی انتظامی استان کرمانشاه است، گفت: علاوه بر دستگیری سارقان و برخورد با آنان آموزش های پیشگیرانه شهروندان به منظور جلوگیری از بروز سرقت نیز دنبال می شود.

کد خبر 4243025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha