پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ اسفند ۱۳۹۶، ۲۳:۰۳

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد:

زلزله ۴.۱ ریشتری بهاباد خسارتی در بر نداشته است

زلزله ۴.۱ ریشتری بهاباد خسارتی در بر نداشته است

یزد ـ مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد گفت: زلزله ۴.۱ ریشتری که امشب در شهرستان بهاباد به وقوع پیوست،‌ خوشبختانه خسارتی در بر نداشته است.

هادی هادی‌نسب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساعت ۲۱:۱۸ امشب زلزله ای به بزرگی ۴.۱ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین و در فاصله ۱۸ کیلومتری بهاباد رخ داد که خوشختانه خسارتی در بر نداشته است.

وی با بیان اینکه عمده مساحت شهرستان بهاباد در مناطق بیابانی واقع شده است، افزود: در بسیاری از موارد زلزله‌ها محسوس نیست و مردم متوجه لرزش زمین نمی‌شوند.

هادی‌نسب عنوان کرد: تا این لحظه گزارشی از تخریب یا آسیب به ساختمان‌ها مخابره نشده و این زلزله هیچ خسارت جانی نیز در بر نداشته است.

وی بیان کرد: بهاباد از شهرستان‌های زلزله‌خیز استان یزد است که روزانه بین سه تا پنج زلزله در مقیاس‌های کوچک در آن رخ می‌دهد.

کد خبر 4243496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha