پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ خرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۰۴

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی:

اقدامات جدی برای حفاظت از پرندگان شکاری مدنظر محیط زیست مرکزی است

اقدامات جدی برای حفاظت از پرندگان شکاری مدنظر محیط زیست مرکزی است

اراک- مدیرکل محیط زیست استان مرکزی گفت: اقدامات جدی برای حفاظت از پرندگان شکاری در راستای برخورد با متخلفان زنده گیری و قاچاق پرندگان، مدنظر محیط زیست استان مرکزی قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از محیط زیست استان مرکزی، رضا میرزایی اظهار داشت: یگان حفاظت محیط زیست استان در دو سال گذشته، شش گروه متخلفان زنده گیری پرندگان شکاری و صیاد کوخه نشین را دستگیر و از آنها چهار بهله بالابان و هفت بهله دلیجه کشف کردند.

وی افزود: با هماهنگی های بین دستگاهی، این اداره کل توان خود را برای حفاظت از همه گونه های جانوری به کار گرفته و متخلفان بدون هیچگونه گذشت به محاکم قضایی تحویل داده می شوند.

میرزایی اظهار داشت: همچنین در این مدت از ۱۵۷ بهله پرنده شکاری که توسط دوستداران محیط زیست به این اداره کل تحویل داده شده اند تیمار و مراقبت شده و تعدادی از آنها پس از بهبودی کامل به طبیعت بازگشتند.

وی بیان کرد: پرندگان شکاری به علت قرار گرفتن در راس هرم غذایی در طبیعت، با کنترل کردن جوندگان و خزندگان از وارد شدن خسارات جدی به اکوسیستم ها و همچنین کشاورزان جلوگیری می کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با یادآوری شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و همچنین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در سال های قبل در این استان گفت: بعضی از پرندگان نیز با لاشه خواری باعث پاکسازی محیط زیست می شوند و در جلوگیری از انتشار عوامل بیماری زا در محیط زیست نقش مهمی ایفا می کنند.

وی با اشاره به اهمیت آگاه سازی مردم و روشنگری نسبت به تبعات منفی صید و قاچاق پرندگان شکاری حمایت شده در مقابله و پیشگیری از زنده گیری این گونه ها افزود: تا هنگامی که مردم نسبت به ضرورت حضور این گونه های ارزشمند در طبیعت آگاه نشوند، اقدامات کنترلی و بازدارنده در این زمینه به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با اشاره به افزایش میزان جرائم ضرر و زیان به حیات وحش از دو سال گذشته، خاطرنشان کرد: جریمه زنده‌گیری و صید یک بهله دلیجه به ۲۰ میلیون تومان و جریمه زنده‌گیری و صید هر بهله شاهین، بحری و بالابان به ۶۰ میلیون تومان افزایش یافته و قانون علاوه بر جرائم نقدی تا سه سال حبس نیز برای متخلفان و شکارچیان غیرمجاز پرندگان شکاری پیش بینی کرده است.

میرزایی از مردم خواست در صورت اطلاع از حضور افراد مشکوک در سطح منطقه، برای پیشگیری از هرگونه اقدام مخرب محیط زیستی، موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۵۴۰ یا شماره تماس های ادارات محیط زیست شهرستان های استان در میان بگذارند.

کد خبر 4304390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha