پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

عضو مرکز ملی احزاب سیاسی اردن اعلام کرد؛

مردم اعتماد خود را به دولت اردن از دست داده اند

مردم اعتماد خود را به دولت اردن از دست داده اند

در پی تشدید اعتراض های مردمی در اردن، عضو مرکز ملی احزاب سیاسی اردن در گفتگو با المیادین تأکید کرد که مردم اردن اعتماد خود را به دولت از دست داده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «احمد ابو خویلی» عضو مرکز ملی احزاب سیاسی و فعالیت های مردمی اردن اعلام کرد که نخست وزیر اردن دیگر صلاحیت تصمیم گیری در کشور را ندارد و تصمیم نهایی با مردم است.

در حالی که «هانی الملقی» نخست وزیر اردن اعلام کرده که از طرح قانون مالیات دست نخواهد کشید، خویلی در گفتگو با المیادین تأکید کرد که مردم اردن اعتماد خود را به دولت از دست داده اند. 

از روز چهارشنبه گذشته موج اعتراضات گسترده ای علیه سیاست های اقتصادی دولت اردن ایجاد شده است. این اعتراضات در پی طرح قانون جدید مالیات در این کشور ایجاد شده است. بر اساس این طرح دولت بنا دارد تا با اعمال این طرح به صورت سالانه ۴۲۰ میلیون دلار برای دولت صرف جویی کند اما این طرح هنوز در پارلمان تأیید نشده است.

کد خبر 4313209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha