پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

سخنگوی دولت فلسطین:

نتانیاهو برای توجیه جنایت اسرائیل دروغ می‌گوید

نتانیاهو برای توجیه جنایت اسرائیل دروغ می‌گوید

سخنگوی دولت فلسطین ضمن انتقاد از اظهارات نتانیاهو درباره نوار غزه گفت او تلاش می کند با دروغگویی های مستمر خود جنایت های رژیم صهیونیستی در نوار غزه را توجیه کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، «یوسف المحمود» سخنگوی دولت فلسطین اعلام کرد که اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در باره نوار غزه بخش دیگری از موج دروغگویی های او برای سرپوش گذاشتن بر جنایت های این رژیم است.

وی تأکید کرد که تظاهرات مردمی و صلح آمیزی که مردم فلسطین برگزار می کنند بخشی از نبرد ملی فلسطین است که خواستار رها شدن از اشغالگری و ظلم و رسیدن به آزادی و استقلال است.

المحمود تأکید کرد که نتانیاهو در ادامه دروغگویی های خود به دنبال بهانه تراشی و توجیه جنایت های اسرائیل در نوار غزه است. وی تأکید کرد که این جنایت ها که در ۱۱ سال گذشته با سه جنگ صورت گرفته منجر به ایجاد مشکلات متعدد در سطح معیشتی مردم در نوار غزه شده است. 

سخنگوی دولت فلسطین گفت که جامعه جهانی و نهادهای بین المللی باید برای اجرای قوانین خود سریعا وارد عمل شده و محاصره نوار غزه به وسیله نتانیاهو و ارتش رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

کد خبر 4317334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha