پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ خرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۳۵

امام جمعه گرگان:

نماز عید فطر تجدید عهد مسلمانان با رسول خدا است

نماز عید فطر تجدید عهد مسلمانان با رسول خدا است

گرگان- امام جمعه گرگان گفت: برگزاری نماز عید فطر در کشور های مختلف جهان، تجدید عهد مسلمانان با رسول خدا است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید کاظم نور مفیدی، صبح جمعه در خطبه‌های نماز عید سعید فطر، اظهار کرد: در دعای قنوت نماز عید فطر خداوند را به‌حق امروز قسم می‌دهیم آنچه را که نیک است برای ما در نظر گیرد.

 وی افزود: اجرای این مراسم تجدیدعهد مسلمانان با رسول خدا است.

امام جمعه گرگان با بیان اینکه وحدت و همدلی یکی از موضوعاتی است که در این قنوت اشاره‌شده، گفت: نیاز است علما و دانشمندان در یک کمیسیون اجتماع کنند و به موضوع برپایی نماز عید فطر در روزی مشترک بپردازند چراکه هرچه وحدت همدلی بیشتر باشد آثار و برکات آن را در جامعه شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه در قنوت نماز عید فطر آمده خدایا آنچه را که خیر پیامبر و اهل پیامبر در آن وارد کردی برای ما هم وارد کن و آنچه را که از زشتی بیرون آوردی ما را هم بیرون بیاور، افزود: یکی از موضوعاتی که امروز در جامعه ما بسیار کم‌رنگ شده مسائل اخلاقی است و دعای که امروز در قنوت خوانده‌شده یکی از نیازهای جامعه است.

آیت‌الله نور مفیدی اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان مسلمانان خود را تشنگی و گرسنگی دادند تا از امر خداوند اطاعت کنند و خداوند متعال بندگان خود را مورد عنایت قرار می دهد.

وی با بیان اینکه امروز روز پاداش گرفتن است، تصریح کرد: باید سعی کنیم از آنچه که در ماه مبارک بهره گرفتیم نگهداری کنیم چراکه این‌ها سرمایه، ذات و توشه سفر آخرت هستند.

احسان و نیکی به مردم را نباید فراموش کرد

امام‌جمعه گرگان گفت: باخدا عهد و پیمان ببندیم که در طول سال اعمال حرام همچون دروغ انجام ندهیم و امانت را خیانت نکنیم که این‌ها از مهم‌ترین مسائل روز قیامت به شمار می‌آید.

وی با اشاره به اینکه احسان و نیکی به مردم را نباید فراموش کرد، افزود: برای خدمت‌رسانی به مردم نیاز به پول نیست و هر اقدام نیکی خدمت شناخته می شود؛ به طول مثال اگر زمانی شاهد ازهم‌پاشیدگی کانون خانواده بودیم باید از آن جلوگیری کنیم.

وی در پایان در خصوص پرداخت فطریه اظهار کرد: افرادی که قدرت مدیرت اقتصادی خود ندارند فطریه بر آنان واجب نیست.

آیت‌الله نور مفیدی اظهار کرد: همان‌گونه که در روایات ما واردشده فطریه انسان را بیمه می‌کند و اگر افرادی که می‌توانند برنج پرداخت کنند همه را برنج و کسانی کمی برایشان مشکل است گندم بدهند که قیمت آن پنج هزار تومان است.

کد خبر 4321534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha