پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۲۹

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان:

خرید گندم از گندمکاران زنجان به ۴۰۰ هزار تن رسید

خرید گندم از گندمکاران زنجان به ۴۰۰ هزار تن رسید

زنجان-مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه خرید گندم ازگندمکاران زنجان به حدود ۴۰۰ هزار تن رسید، گفت: این میزان خرید حدود ۹۰ درصد گندم تولیدی استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ایزدی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در محل شرکت غله استان زنجان با اشاره به اینکه گندم امسال استان زنجان ازنظر کیفیت و کمیت مناسب است و هیچ آفتی ندارد، افزود: استان زنجان ۲۸۰ هزار هکتار گندمزار دیم و ۱۸ هزار هکتار گندمزار آبی دارد و پیش بینی تولید گندم استان در سال جاری ۲۵۰ هزار تن  و خرید ۲۱۰ هزار تن بود.

وی با بیان اینکه خرید گندم از گندمکاران زنجان به حدود ۴۰۰ هزار تن رسید، گفت: این میزان خرید حدود ۹۰ درصد گندم تولیدی استان است.

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه آخرین رکورد ثبت شده از تولید گندم استان زنجان مربوط به سال ۹۰ است که ۳۷۲ تن گندم خریداری شد، افزود: امسال  ۳۸ مرکز برای خرید گندم در شهرستان‌های مختلف استان اختصاص یافته است و با توجه به اینکه عمده گندم استان خریداری شده از ۳ روز آینده فقط ۱۳ مرکز خرید، فعال خواهند بود.

ایزدی گفت: ارزش ریالی ۴۰۰ هزار تن گندمی که تا کنون خریداری شده ۵۱۹ میلیارد تومان است که ۲۳۳ میلیارد تومان آن پرداخت‌شده است.

کد خبر 4377712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha