۸ شهریور ۱۳۹۷، ۲۲:۳۷

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان:

آستان قدس رضوی برای سرمایه گذاری در بندر چابهار ورود کند

 آستان قدس رضوی برای سرمایه گذاری در بندر چابهار ورود کند

چابهار- مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: سرمایه گذاری آستان قدس رضوی و ورود بخش خصوصی به مثابه اطمینان از توسعه و ثبات بندر چابهار است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، بهروز آقایی در نشستی با مدیر عامل عمران و توسعه اقتصادی آستان قدس رضوی اظهار داشت: فرصت های بی شمار سرمایه گذاری در چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور وجود دارد که سرمایه گذاری آستان قدس رضوی و ورود بخش خصوصی داخلی و خارجی می تواند سبب رونق و توسعه این منطقه محروم شود.

وی نقش بندر چابهار در ارتقاء جایگاه تجارت دریایی کشور و بهره گیری از فرصت‌ها و قابلیت‌های ترانزیتی و ترانشیپی در این بندر را عامل ایجاد جذابیت، تحرک و توسعه محور شرق و شکوفایی اقتصادی کشور عنوان کرد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با تشریح فرصت ها و مشوق های سرمایه گذاری ویژه بندر چابهار، خاطرنشان کرد: این بندر فرصتی بی نظیر به واسطه برخورداری از موقعیت ترانزیتی، واردات، صادرات و صادرات مجدد کالاست.

وی بندر چابهار را بندری بدون محدودیت با موقعیت ممتاز جغرافیایی و منطقه ای معرفی کرد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: واقع شدن در مسیر کریدور شمال – جنوب و برخورداری از زیرساخت مناسب جهت حمل و نقل دریایی و همچنین مبادلات گسترده تجاری کشورهای هندوستان، افغانستان و کشورهای آسیای میانه و (CIS) به بندر چابهار امتیازات ویژه بخشیده که سرمایه گذاری و حضور صاحبان کالا را در این بندر اقیانوسی توجیه پذیر می کند.

آقایی با تاکید بر اهمیت تخصیص ۲۰ درصد کالاهای اساسی کشور به بندر چابهار تصریح کرد: فعال سازی بندر شهید بهشتی و تکمیل روند پروژه خط ریلی چابهار – زاهدان و احیاء محور شرق با اختصاص تخلیه کالاهای سهم استان های سیستان و بلوچستان، کرمان، سمنان، خراسان جنوبی، رضوی و خراسان شمالی به این بندر تحقق خواهد یافت که این پروژه با ورود و سرمایه گذاری بخش خصوصی و بنگاه های اقتصادی نظیر آستان قدس رضوی میسر خواهد شد.

وی گفت: بندر چابهار آمادگی همکاری همه جانبه با تجار، صاحبان کالا و بخش خصوصی را دارد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان مشارکت در ساخت، تجهیز و اپراتوری فازهای ۲ تا ۵ بندر شهید بهشتی با تضمین ترافیک کالا و کشتی، ساخت اسکله و ترمینال نفتی، پتروشیمی و گالری خطوط لوله انتقال، ساخت کارخانجات فرآوری کالا از قبیل کارخانه های تولید خوراک دام، تصفیه روغن و بسته بندی مواد غذایی، ساخت انبارهای مکانیزه کالا را بخشی از فرصت های سرمایه گذاری در چابهار عنوان کرد.

وی ساخت انبار کالای فله و عمومی، ساخت انبار مکانیزه و سیلوی نگهداری غلات، ساخت مخازن نگهداری روغن خام و روغن صنعتی، ساخت تاسیسات و مخازن خدمات سوخت رسانی به کشتی ها (بانکرینگ) را از دیگر فرصت های سرمایه گذاری در بندر چابهار عنوان کرد.

کد خبر 4389701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha