به گزارش خبرنگار مهر، مهدی هاشمی نسب پس از پایان بازی پرسپولیس - ابومسلم با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: بازی خوبی را برابر پرسپولیس به معرض نمایش گذاشتیم و در روزی که استحقاق پیروزی داشتیم نتیجه را از آن خود کردیم.
وی ادامه داد: در نیمه اول روی 2 اتفاق دروازه تیم ما باز شد اما در نیمه دوم جبران کردیم و توانستیم از شکست به پیروزی برسیم . زمانی که ازپرسپولیس عقب بودیم تنها به دنبال جبران نتیجه و به تساوی کشاندن بازی بودیم اما از شانس های خود استفاده کردیم و توانستیم پرسپولیس را در خانه اش شکست دهیم.
مدافع تیم فوتبال ابومسلم مشهد با ابراز خوشحالی از پیروزی تیمش برابر پرسپولیس تاکید کرد: از این پیروزی خوشحالم و خوشحالی من بیشتراز آن جهت است که در ورزشگاه خالی پرسپولیس را شکست دادیم و تماشاگران این تیم شکست تیم شان را ندیدند.
وی افزود: زمانی که من در پرسپولیس بودم تیم ما در فاصله 5 هفته به پایان مسابقات فوتبال لیگ قهرمانی ما مسجل بود، اما امروز دیگر این چنین نیست. در این تیم بازیکنانی حضور دارند که تنها مدعی اند، آنها یک جام قهرمانی به من بدهند تا من 20 جام قهرمانی به آنها بدهم.
هاشمی نسب اذعان داشت: بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس ( خرسندی) در طول بازی بارها به من فحاشی کرد. او که سابقه چندانی در فوتبال ایران ندارد به من که سالها درهمین تیم پرسپولیس بازی کرده ام ناسزا می گوید.
وی تاکید کرد: بازیکنان تیم پرسپولیس بهتر است به جای کری خواندن و توجه به حاشیه ها دنبال فوتبال باشند و به پیشکسوت خود احترام بگذارند. آنها باید به بزرگتر خود احترام بگذارند و حرمت آن را حفظ کنند اما متاسفانه چنین نمی کنند و قطعا در آینده اوضاع آنها بدتر از این هم خواهد شد.
نظر شما