۲۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۴۳

همکاری جایزه مصطفی (ص) با بنیاد ملی نخبگان برای فرصت مطالعاتی

همکاری جایزه مصطفی (ص) با بنیاد ملی نخبگان برای فرصت مطالعاتی

رئیس کارگروه جایزه مصطفی (ص) گفت: با بنیاد ملی نخبگان توافق کرده ایم که دوره های فرصت مطالعاتی برای دانشجویان داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی عمرانی در «آیین پایانی اولین دوره رقابت علمی کنز» که از برنامه های جنبی جایزه مصطفی(ص)است، گفت: ماموریت بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی (ص) هم‌افزایی دانشمندان و اعضای هیات علمی جهان اسلام است که توسط واقفین حمایت می شود.

رئیس کارگروه جایزه مصطفی (ص) با بیان اینکه در صدد هستیم فعالیت های بنیاد علم و فناوری جایزه را در کشورهای مختلف اسلامی توسعه دهیم افزود: داوطلبانی برای همکاری با بنیاد از سراسر دنیا وجود دارند که به شبکه سازی نخبگان علمی کمک می کنند و از اعضای جامعه خادم المصطفی(ص) هستند.

وی افزود: این داوطلبان از کشورهای آلمان، انگلیس، عربستان، اردن، عراق، کنگو، پاکستان، ازبکستان، زیمباوه و کشور های دیگر هستند.

عمرانی با اشاره به راه اندازی موزه هنر مصطفی (ص) گفت: این موزه با کمک هنرمندان ایجاد خواهد شد که اولین اثر را رسام عرب زاده و هنرمندانی از کشورهای مختلف نیز آثاری را با محوریت حضرت رسول (ص)  اهدا کرده اند.

وی با بیان اینکه رقابت علمی کنز در حوزه حل مسئله راه اندازی شد، گفت: این رقابت ها فرصت تحقیقاتی و مطالعاتی بود که به اتمام رسید و از ظرفیت نخبگان و دانشمندان جهان اسلام برای توانمندی دانشجویان استفاده خواهد شد.

رئیس کارگروه جایزه مصطفی (ص) افزود: در این ارتباط ۸۰۰ نفر متقاضی از کشورهایی مانند ترکیه، سودان، یمن، صربستان و ... داریم تا با همراهی دانشجویان کار علمی انجام دهند.

عمرانی از توافق با بنیاد ملی نخبگان خبر داد و گفت: توافق کرده ایم تا از جامعه علمی برای فرصت مطالعاتی اعزام هایی داشته باشیم‌.

وی بیان کرد: با شورای تحقیقاتی عمان نیز وارد رایزنی شده ایم تا فرصت مطالعاتی و شبکه سازی نخبگان به بهترین نحو صورت گیرد؛ تمام این فعالیت ها برای هم‌افزایی در سطح جهان اسلام و بین الملل است.

عمرانی با اشاره به رویداد «استپ» گفت: این رویداد در قالب برنامه تبادل علم و فناوری دانشمندان است که در سال‌های ۱۳۹۴ و 1396 در تهران و سال ۱۳۹۵در مالزی برگزار شد و امسال در دانشگاه سلطان قابوس مسقط برگزار می شود و ۷۰ دانشمند برجسته در حوزه های آب، انرژی و اقتصاد آثاری ارائه کرده اند.

رئیس کارگروه جایزه مصطفی (ص) تصریح کرد: در کنار رویداد استپ، رویدادی با نام «عیسی» برگزار می شود. این رویداد آشنایی با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام است. در این راستا محصولات دانش بنیان که برای توسعه بازار و جذب سرمایه گذار بوده است، در معرض نمایش قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید با توانایی نخبگان جهان اسلام نیازهای موجود در کشورهای اسلامی را تامین کنیم.

کد خبر 4456554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha