پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۱۷

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی:

۱۴۸ میلیون دلار کالای کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد

۱۴۸ میلیون دلار کالای کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد

تبریز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از صادرات ۱۴۸ میلیون دلاری کالاهای کشاورزی از گمرکات استان در هفت ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر فتحی در گفتگو با خبرنگاران اظهارداشت: صادرات کالاهای کشاورزی از گمرکات استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه آن در سال ۹۶ از افزایش ۱۲درصدی برخوردار است.

وی با اشاره به صدور ۲۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی در مهرماه سالجاری و افزایش ۱۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل (۱۷.۷ میلیون دلار) ادامه داد: در طول سالجاری علاوه بر صادرات خشکبار، فرآورده های لبنی و گوجه فرنگی گلخانه ای به مقدار قابل توجهی صادر شده است.

فتحی با اشاره به تدابیر اتخاذ شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی از قبیل ایجاد زنجیره سیب درختی و کاهش واسطه گری، خاطرنشان کرد: در وضعیت فعلی با خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم های جدید به نظر می رسد نیاز به بازاریابی جدید داریم و حضور در بازارهای تازه صادراتی و موفقیت در این بازارها پیش شرط هایی دارد که مهم ترین آنها رقابت پذیری صادراتی است.

وی با اشاره به اینکه محصولات کشاورزی استان آذربایجان شرقی ۱۲ درصد صادرات غیرنفتی استان را تشکیل می دهد، خاطرنشان کرد: بعد از کالاهای صنعتی رتبه دوم صادرات از نظر گروه کالایی مربوط به بخش کشاورزی است.

کد خبر 4463335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۹:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
      0 0
      لطفا وقتی به شهرستانی مدیر میفرستید واقعا مدیر باشد. یک نیروی تشکیلاتی و سازمانده