پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

ناسا اعلام کرد؛

۹ شرکت آمریکایی تجهیزات آزمایش در ماه می سازند

۹ شرکت آمریکایی تجهیزات آزمایش در ماه می سازند

ناسا نام ۹ شرکتی را اعلام کرده است که برای انجام آزمایش در ماه با یکدیگر رقابت می کنند. این شرکت ها طی ۱۰ سال آتی موشک های کوچک و کاوشگرهای رباتیک می سازند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، جیم بریدستاین مدیر ناسا اعلام کرد ۹ شرکت آمریکایی برای انجام آزمایش روی سطح ماه با یکدیگر رقابت خواهند کرد. 

هدف از این طرح اجرای هرچه سریع تر آزمایش های کوچک علمی و فناوری در سطح ماه است. احتمالا نخستین سفر در ۲۰۱۹ میلادی انجام شود. طی این طرح در ۱۰ سال آتی شرکت ها موشک های کوچک و کاوشگرهای رباتیک می سازند. طرح مذکور با بودجه ۲.۶ میلیارد دلاری اجرا می شود.

مدیر بخش ماموریت های علمی ناسا در این باره گفت: قصد داریم با سرعت زیاد فعالیت کنیم.

مقامات ناسا اعلام کرده اند این تحقیقات کمک می کند فضانوردان سریع تر به ماه برگردند و در مدت اقامت در ماه، ایمنی داشته باشند.

به هرحال این ۹ شرکت عبارتند از: آستروبیوتیک تکنولوژی، دیپ اسپیس سیستمز، دراپر، فایرفلای آئرواسپیس، اینتوتیوماشینز، لاکهید مارتین، ماستن اسپیس سیستمز، موجاوه، مون اکسپرس  و اوربیت بیوند.

کد خبر 4471811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha