پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۴

ظریف در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت ملی:

همواره مدافع نظام بوده‌ام/ اراده کل نظام مقابله با پولشویی است

همواره مدافع نظام بوده‌ام/ اراده کل نظام مقابله با پولشویی است

وزیر امور خارجه با بیان اینکه من معتقدم در کل نظام این تعهد و اراده برای مقابله با پولشویی وجود دارد، گفت: مسائلی که در خصوص پولشویی مطرح شده در سخنان من وجود نداشت و بیشتر یک فضاسازی بود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی را در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی داشتیم و من در حد زمانی که داشتیم به سوالات دوستان پاسخ دادم اما موضوعات بسیار گسترده است.

وی با بیان اینکه فعالیت وزارت امور خارجه گستردگی زیادی دارد، گفت: در این جلسه موضوعاتی درباره حوزه روابط اقتصادی با همسایگان و همچنین تعیین سفرای جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف مباحثی مطرح شد و توانستیم با همفکری به یک جمع بندی برسیم.

ظریف در مورد مسائل مطرح شده پیرامون سخنانش در خصوص پولشویی تاکید کرد: در این جلسه توضیحاتی را پیرامون سخنانم درباره پولشویی و مسائل مطرح شده در رسانه ها ارائه کردم. مسائلی که در خصوص پولشویی مطرح شده بود در سخنان من وجود نداشت و بیشتر یک فضاسازی بود. صحبت های من کاملا مشخص است و من به عنوان فردی که همواره از نظام اسلامی دفاع کردام واقعیت را هم مطرح می‌کنم.

وزیر امور خارجه افزود: در کشور ما نیز مانند همه کشورهای جهان پولشویی وجود دارد اما این واقعیت به این معنا نیست که کسی در داخل کشور با پولشویی همراهی می‌کند، همانطور که در چند روز پیش مشاهده کردیم پولشویی در کشورهای دیگر نیز مانند آلمان وجود دارد. مسئله مهمی که باید مورد توجه قرار بگیرد برخورد با پولشویی است، در کشور ما با توجه به میزان مواد مخدری که در آن وجود دارد و برخی مفاسدی که رخ می‌دهد، پول‌شویی نیز می‌تواند اتفاق بیافتد، آنچه اهمیت دارد این است که با تصویب لوایحی که دولت به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده، ما می‌توانیم رخنه هایی که برای مبارزه با پولشویی وجود دارد را مسدود کنیم.

وی با بیان اینکه من معتقدم در کل نظام این تعهد و اراده برای مقابله با پولشویی وجود دارد، گفت: ممکن است گروه‌هایی که منافعی در پولشویی دارند، علیه مقابله با آن فضاسازی کنند اما این به معنی آن نیست که برخی نهادهای جمهوری اسلامی این فضاسازی‌ها را انجام می‌دهند.

کد خبر 4474065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha