پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

نتانیاهو به خروج آمریکا از سوریه واکنش نشان داد

نتانیاهو به خروج آمریکا از سوریه واکنش نشان داد

نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به خروج اشغالگران آمریکائی از سوریه اعلام کرد: این تصمیم واشنگتن را مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه،  «بنیامین نتانیاهو» نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه‌ و به دنبال اعلام اخباری مبنی بر خروج اشغالگران آمریکائی از سوریه اعلام کرد: پس از این اقدام نیز از خودمان دفاع خواهیم کرد!

نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: این تصمیم واشنگتن را مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد. می‌دانیم که چگونه از خود دفاع کنیم.

این درحالیست که نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل نیز ساعاتی پیش اعلام کرد: اگر نیروهای آمریکا سوریه را تَرک کنند، اسرائیل به مبارزه با ایران ادامه خواهد داد. نگرانی های خود را درباره سوریه و حضور نیروهای ایران در این کشور داریم.

کد خبر 4490290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha