پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ دی ۱۳۹۷، ۱۳:۱۲

مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین:

مسئولان خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند

مسئولان خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند

قزوین- مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین گفت: در شرایطی که مشکلات اقتصادی موجب نگرانی مردم شده بهترین عبادت خدمات صادقانه به مردم و حل مشکلات آنهاست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام روح الله فاطمی نسب روز دوشنبه در شورای اداری بخش دشتابی که در سالن جلسات دفتر امام جمعه شهر ارداق برگزار شد با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) در زمینه خدمت به مردم اظهار کرد: امام خمینی (ره) فرموده اند وظیفه ما و همه دست اندرکاران خدمت به مردم است و باید در غم و شادی و مشکلات آنها شریک باشیم و هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به محرومین نیست.

وی افزود: با نگاهی به سخنان و فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به این نتیجه می رسیم که در عبارات و سخنان مختلفی آن بزرگواران بر خدمت به مردم، احساس وظیفه در خدمتگذاری، توجه ویژه به طبقه محروم تاکید دارند.

مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین یادآورشد: در چنین شرایطی با توجه به سخنان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری پرداختن به موضوعات حاشیه ای و جنگ اعصاب بین مسئولان به جای پیگیری امور و دغدغه های مردم سبب بی اعتمادی مردم و ضعف کشور، استان و شهرها می شود.

فاطمی نسب بیان کرد: اگر تامل بیشتری به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در زمینه ریاست طلبی داشته باشیم به این نتیجه می رسیم که در خدمت به مردم و تعمیق بخشی مفاهیم اسلامی و انقلابی باید از یک دیگر سبقت بگیریم و خود را درگیر روزمرگی و مسائل حاشیه ای نکنیم.

وی با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری در درس خارج از فقه تصریح کرد: وقتی مسئولان امر در پذیرش مدیریتها متوجه سنگین شدن مسئولیت خود در روز جزا باشند، دیگر کسی برای گرفتن مسئولیت وارد بداخلاقی ها و رذائل اخلاقی نخواهد شد و دست به تخریب دیگران نخواهد زد.

مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین گفت: امیدواریم مسئولان و مدیران بتوانند در راستای خدمت هر چه بهتر به مردم و نهادینه شدن توصیه های دینی در جامعه گام بردارند.

کد خبر 4493914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha